Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SYKSY SAA


Kesän vaihtuminen syksyksi on aina hieman musertavaa. Siihen liittyy luopumisen tuskaa, mutta toisaalta myös tietynlaista innokkuutta saada boheemin kesäelon jälkeen arki jälleen rullaamaan. Tarvitaan päättäväisyyttä, kekseliäisyyttä ja aikatauluttamisen jaloa taitoa. Mielessä on ehkä uuden harrastuksen aloittaminen (tai ainakin muksujen harrastukset tuovat raamit arki-iltojen aikatauluhin). Kesä on enimmäkseen menemistä ja tulemista ihanista paikoista toisiin, ystävien tapaamista, aurinkoa, akkujen lataamsta. Syksy taas tietää mahdollisesti paremmin aikaa lenkkeilyyn, lukemiseen, käsitöihin ja muihin itselle tärkeisiin asioihin.

Mutta on syksyn tulossa hyvätkin puolensa. Viikonloppuisin on ah niin mukava istahtaa sohvannurkkaan ja sytyttää kynttilöitä. Kaataa itselleen ehkä lasillinen viiniäkin. Syksyn värit ovat selkeästi kesää tummemmat ja hämärtyvät illat ovat kuin tehdyt tällaiseen fiilistelyyn.- Happy Sunday!  

6 kommenttia

 1. Oi kun ihanan tunnelmallisen näköistä!

  VastaaPoista
 2. Rakastan jokaista vuodenaikaa. Haikeutta tuo kyllä hyvästien jättö kesälle mutta toisaalta jo odotan kirpeitä syysaamuja! Mukavaa viikonalkua sinne :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallista. Täälläkin on jo polteltu ensimmäisen kerran kynttilöitä. Kyllä syksykin on ihana, mutta tästä taukoamattomasta vesisateesta en niin välittäisi...

  VastaaPoista
 4. Kaunis koti ja niin lämpimän näköinen tunnelma kuvissa <3 Ihanaa sunnuntaita

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja nautinnollista alkavaa syksyä! Kauniin tunnelmallista teillä, jälleen :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★