Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUTALOJEN PARHAAT PALAT
Piipahdimme maanantaina Jyväskylässä Asuntomessuilla. Mittari kipusi päälle +30 asteen, joten ilman vilvoittavaa tuulta olisi ollut tukalaa. Pidemmittä puheitta kuvapläjäys, jossa näiden messujen parhaat palat. Instagramin puolelta löydät halutessasi lisää!Aika samanlaisia, neutraaleja/ musta-valkoisia kaikki, eikö totta? Saunat ovat ihailtavasti jälleen vaalenemassa, mustaa on enää tehosteena. Mustat keittiöt taas tuntuvat korkeakiiltovalkoisten jälkeen jotenkin ihanan kutsuvilta. Marokkotyyliset laatat ovat nyt in. Talojen neliöitä ei oltu enää pidetty kurissa olohuoneitten kustannuksella vaan ne ovat jälleen kohtuullisen kokoisia. Ihania olivat myös suuret ikkunapinta-alat ja puun käyttö sisustuksessa. Muutama talo myös yllätti positiivisesti sisutuksellaan (esim. Talo Luck)! Ja mustat julkisivut, oih! ♥ 

- Messut ovat auki vielä tänä viikonloppuna! Ja tänä iltana "messujen yö" klo 21 alkaen.


Kotiin ajelimme Jyväskylästä  Vääksyn kautta. Siitä lisää ensi kerralla.. Tähän auringonlaskukuvaan on hyvä lopettaa. Suomen kesäillat ovat niin kauniita. Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Helteiden vuoksi jäivät messut käymättä. Onneksi aika monessa blogissa on ollut kuvia messuilta. Kiitos ihanasta kuvasarjasta ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★