Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KOULU ALKAA (JA KOIRAMÄKI LIPUT ON ARVOTTU)


Jännittää! Koulut alkavat meillä täällä Ylöjärvellä jo huomenna torstaina 7.8. Tänään kierreltiin vielä Tampereella kouluvaate- ja tarvikeostoksilla ja shoppailujen lomassa herkuteltiin koko perhe Koskikeskuksen Raxissa.

Pikkusisko 7v aloittaa nyt koulun ja repuksi hän valitsi jo muutama viikko sitten Partioaitasta korallinpunaisen Kånkenin Fjällräven repun. Myös Isosisko tahtoi saman repun mustana. Tyylitajuinen Junior puolestaan halusi urheiluliikkeestä mustan DC repun eikä mitään tyttöjen kettukarkkireppua. Hah! Meillä hankitaan uudet koululaukut muksuille 2-3 vuoden välein/ tarvittaessa, ei suinkaan joka vuosi. Tänä vuonna kaikki saivat nyt kuitenkin samaan aikaan uudet.Kännykän hankinta tuli meillä Pikkusiskon kohdalla nyt koulun aloituksen myötä ajankohtaiseksi ja hänelle hankittiin Samsung Galaxy Trend+ peruspuhelin, vaikkei hän saakaan vielä aluksi ottaa sitä mukaan kouluun. Hirmuinen kehitysharppaus on kyllä käynyt eskarilaisen muuttuessa tänä kesänä koulutytöksi ja kesän aikana ollaan harjoiteltu kännykän käyttöä ja sen mukanaan tuomia sääntöjä. 

Ihanat kummit muistivat ekaluokkalaista yllätyspaketilla, josta löytyi koulukaverini -kirja (muistatteko sen, johon täytetään silmien väri, lempiruoka, harrastukset ym.) sekä kyniä, kumeja ja vihkoja. Tähtihousut neiti valitsi tänään ihan itse HM:ltä, penaali samoin on ihan oma valinta, yhtään manipulaatiota ei ollut mukana, vaikka tähtiä löytyykin molemmista. Ei ole omena kauas puusta pudonnut ;)


- Oikein paljon onnea koulutielle kaikille koulunsa aloittaville pikku koululaisille ja jaksamista kaikille isoille!

Kyllähän se motivaatiota hieman kysyy istahtaa koulunpenkille näillä keleillä.. Mutta eihän koulupäivätkään ole kuin muutaman tunnin mittaisia näin alkuun. Näin siis ainakin meillä täällä. Elokuu on kyllä mielestäni vielä täysin kesäkuukausi ja mun puolesta koulut voisivat alkaa kyllä vasta kuun loppupuolella.


Ai juu, meinasi ihan unohtua: Arvonta-aika on päättynyt eli kiitokset kaikille osallistuneille. Kun Blogin ja facebookin lipukkeet on laskettu yhteen, Särkänniemen Koiramäkeen lähtee AnneK kommentillaan: 


- Voittajalle on ilmoitettu sähköpostiin voitosta. Sally ja Särkänniemi kiittää!

Särkänniemen Elämyspuisto + Koiramäki ovat avoinna elokuussa joka päivä ajalla 3.-17.8.2014 minkä jälkeen enää vain viikonloppuna 23.-24.8. Kesäkauden päättäjäisiä vietetään lauantaina 30.8. eli se on vihonviimeinen mahdollisuus päästä Särkänniemeen kesäkauden lipuilla. 1.9. myös Koiramäki sulkee ovensa kesäkaudelta, mutta aukeaa jälleen joulun alla. Seuraa ilmoittelua.

2 kommenttia

 1. Meillä myös tyttärellä "Kettureppu", mutta tummansinisenä. Pojalla taas urheilullisempi turkoosi Reebokin reppu. Hyvää koulun alkua pikkusiskolle ja kaikille muillekkin koululaisille. Meillä jännitetään tyttären ammattikoulun alkua huomenna
  Peruskoulu alkaa täällä vasta tiistaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, meilläkin Isosisko mietti sinisen ja mustan välillä, mutta otti sitten mustan. Kiitos tsempeistä! Ensi viikolla kuulemma kelit viilenee, joten eiköhän se koulumotivaatiokin sieltä löydy.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★