Sisustus & lifestyle since 2009

Search

IHANAT SUOMALAISET KORTIT JA KALENTERIT


Eilen 4.12. Suomessa vietettiin ekaa kertaa Osta työtä Suomeen päivää. Itse yritän omilla valinnoillani ja aina mahdollisuuksien mukaan tukea suomalaista työtä ja eritoten pieniä kauppaliikkeitä ja yrittäjiä suurten ketjujen sijaan. Minusta on siis tärkeämpää, että suomalainen pienyrittäjä saa elantonsa ja pystyy mahdollisesti tulevaisuudessa kasvamaan ja työllistämään itsensä lisäksi muitakin kuin että suuren kansainvälisen ketjun omistaja saa mahdollisuuden hankkia itselleen kolmannen vapaa-ajan asunnon.


- Suvimarjalla käydessämme hankin meille tämän ihanan 2016 seinäkalenterin

Koko on näppärä A5 ja väritys tyylikkäästi mustavalkoinen, mutta kuvitus niin lämminhenkinen. Jokainen kuukausi on irrallinen ja ajattelinkin laittaa sen aina klipsulla jääkaapin oveen. Taiteilija kalenterin takana on ihana Ellis, jonka blogi löytyy muuten täältä

Mun ostokset Suvimarja Lifestyle puodista


Toinen kiva uusi löytö on Mansen blogikirppikseltä bongaamani uusi tuttavuus Ainoa Graphic Design, jonka kanssa meillä oli vierekkäiset myyntipöydät. Näiden huumoria pursuavien korttien takana on ihana tyylitaituri Aino, joka kirjoittelee myös blogia nimeltä Visuaalisesti vaativa


Meidän perheessä korttien lähettäminen on vähentynyt viime vuosina tosi paljon, melkeinpä tulee lähetettyä vaan joulukortit, aina ei niitäkään. Sukulaiset vaan eivät aina tunnu oikein ymmärtävän, jos lähettää pelkästään joulutervehdyksen tekstarilla tai meilillä ja lahjoittaa joulukortteihin + postimerkkeihin varatut rahat esim. Kirkon ulkomaan avulle tai Uusi Lastensairaala hankkeelle, kuten olemme muutamana vuonna tehneet. Uudet osoitteet kannattaisi myös muistaa ilmoittaa, niin ei tarvitse sitten ääneen ihmetellä, kun meiltä ei tullut korttia ;) 

Ne vuodet ovat onneksi kans jo ohi, kun meidän perheessämme tuskasteltiin muksujen joulukorttikuvausten kanssa. Yhden ja kahden pienen kanssa se vielä jotenkin sujui, mutta auta armias, kun lapsia on neljä ja yhtälöön lisätään vielä vähäinen päivänvalo, kiukkukohtaukset ja se, että kuvaus jäi tiettykin aina viime tippaan, korttien teettämisestä puhumattakaan.. Monena vuonna olen askarrellut persoonalliset joulukortit itse, mutta tänä vuonna aion hyvillä mielin vähän oikaista ja tukea suomalaista pienyrittäjyyttä eli muistaa sukulaisia näillä tyylikkäillä Ainoan joulukorteilla. 

- Mitenkäs teillä hoidetaan joulupostit tänä vuonna?


Viimeinen postituspäivä 2. lk joulumerkeillä varustettuna on muuten 14.12. eli hyvää aikaa kirjoitella joulukortteja on vielä tämä ja ensi viikko. 

8 kommenttia

 1. Pukille on kirjoitettu ja siinä on meidän joulupostit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on sitten hyvällä mallilla jo! Mä en oo vielä kirjoittanut Pukille ;DD

   Poista
 2. Täällä lähetetään myös suomalaisten pienyrittäjien kortteja tänä jouluna: Ainon kortteja Magia Graphicsin ja Blawhi Graphicsin korttien lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi wau! Kiva kuulla. Upeita ja taitavia suunnittelijoita ja käsityöläisiä meillä Suomessa.

   Poista
 3. Ihana kalenteri!
  Pari korttia taidan postiin heittää, muuten toivottelen hyvät joulut somen välityksellä ja livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenä onkin kaikkein paras! Mutta kyllä korttikin varmasti lämmittää sydäntä. ♥

   Poista
 4. Hyvää Itsenäisyyspäivää! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★