Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KUUSI TULI TALOON


- Innostuttiin Pikkusiskon kanssa ja pystytettiin joulukuusi olohuoneen nurkkaan! Eihän oo liian aikaista, eihän? 

Seuraamieni ruotsalaisbloggareitten instagram tileillä kuusi on ollut täydessä loistossaan jo kohta kuukauden. Laitoimme tuikkivat kuusenvalot ja Pikkusisko ripusti palloja alaoksille. Loput koristeet laitetaan sitten hieman lähempänä joulua ;)- Aito kuusi olis tietty mukava, mutta on muovikuusellakin puolensa!

On oikeastaan aika ihana ajatus, että saamme nauttia tästä nyt monta viikkoa. Yleensä ollaan nimittäin 'koottu' kuusi vasta aatonaattoiltana, kun kinkku on uunissa... Ava vanhempineen on omaksunut perheelleen tradition, että kuusi koristellaan jo Itsenäisyyspäivänä. Mäkin ajattelin, että me voitaisiin kans luoda uusia perinteitä. Ihanaa loppuviikkoa!

13 kommenttia

 1. Oih, ihana kuusi :) Meilläkin on tänä vuonna vihreä kuusi ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Lämmintä joulun odotus aikaa! ♥

   Poista
 2. Onpa kauniita kuvia taas kerran! Meilläkin kuusi tulee kotiin jo hyvissä ajoin, kun karisemisesta ei ole huolia ja ehtiipähän nauttia kunnolla ennenkuin aletaan ottamaan kevättä vastaan :)

  Erityisen ihana tuo tyynynpäällinen, jossa toivotaan valkoista joulua. Niin minäkin toivon. Sääennusteet ei kyllä siltä näytä, mutta eipä se haittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen L for Love. ♥ Juuttikankainen tyynynpäällinen on HM:ltä jouluksi 2012 hankittu ja vain joulun alla käytössä. Tänään herättiin Lucian päivään maa valkoisena, joten eihän sitä pakkasherrasta koskaan tiedä, vaikka saataisiin koko maahan valkoinen joulu...

   Poista
 3. Niin kaunista :) Luulen että meillekin tulee muovikuusi, koska en uskalla kokeilla kuinkahan allergisoin sitä nyt. Voisin sen kanssa viritellä jo, mut taitaa ikean reissu olla ensin :D Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä ei oo KOSKAAN ollut kuusi näin aikaisin 'viritettynä'. Muovikuusessa on se hyvä puoli, että se on tasalaatuinen ja kestää hyvänä niin kauan kuin itse jaksaa sitä katsella ;DD

   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Mullakin on yleensä kuusi jo joulukuun alusta esillä, mutta kas kummaa, keittiörempan myötä ei ole tullut tänä vuonna vielä mieleenkään hakea sitä tuolta kellarista! :D Jospa tänään kävisin sen nappaamassa kun aattoonhan ei ole edes kahta viikkoa. Apuva! ;)

  Ihanaa loppuviikkoa sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö, meillä ollaan ekaa kertaa näin varhain kuusen koristelun kanssa liikkeellä ;DD

   Mitenkäs teidän keittiöremppa edistyy? Joko ehditte kinkunpaistoon mennessä valmiiksi?

   Lämmintä joulumieltä!

   Poista
 5. Hei onpa kaunis kuusi :) Meilläkin olisi jo kuusi, mutta toi pieni herra 7kk konttaa ja nousee jo tukea vasten niin en uskalla vielä tuoda kuusta :/ no muuten onkin jo Mailegin tontut ja muut koristeet olleet jo esillä muutaman viikon :) mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana. Juu, kaunis ja tasalaatuinen muovikuusi ;DD Eikä vasta kuin alaoksilla koristeita! Mutta kivahan se on tuossa olkkarissa ja tuo ihanaa tunnelmaa.

   Oi, kesällä pikkumies juoksee jo karkuun ja nauraa käkättää mennessään.. Ihanaa joulun aikaa teille! ♥

   Poista
  2. Samoin teille ❤ kova on vauhti pikku herralla eikä ole paljon refluksi hidastanut tahtia vaikka vaivasikin koko 7kk ennenkuin saatiin diagnoosi ja lääkkeet. Aloin olla aika katki, kun elokuulta lähtien joka yö tunnin välein herättiin ja itkettiin hysteerisena jopa tunti putkeen😦 onneks nyt kaikki kunnossa ja mäkin oon saanut nukuttua vähän paremmin.

   Poista
 6. Me laitettiin myös kuusi itsenäisyyspäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiva kuulla. Kyllä mekin tästä tehdään varmaan uusi perinne meille..

   Ihanaa joulun odotusta!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★