Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TYTTÖ JOULUKUUN


- Joka vuosi, näin viikkoa ennen aattoa, sysäämme joulukiireet sivuun ja juhlimme Isosiskon synttäreitä.

Rakkauslapsemme syntyi joulukuisena aamuna vuonna 2000 ja täyttää siis tänään jo 15 vuotta. Jo aamulla onnittelimme päivänsankaria ennen kouluun lähtöä ja hämmästys oli aito, kun olin leiponut koulupäivän aikana oikein kermakakun! Muheva kakkupohja, paljon kermaa ja päällä makeita viinirypäleitä.


Musta on tärkeää, että vaikka joulu ja syntymäpäivä ovat aivan lähekkäin, niitä molempia juhlistetaan erikseen. On ihan riittävän kurjaa olla syntynyt loppuvuodesta, kun osa luokkakavereistakin on miltei vuoden vanhempia. Syksyn lapsena tiedän sen hyvin itse. Pienempänä sillä oli enemmänkin merkitystä, kun toivelahjat olivat pääasiassa leluja. Mutta kyllä Isosisko myöntää, että vieläkin on kiva, kun tärkeät ihmiset muistavat sekä synttärinä että jouluna, eikä vaan toisena niistä. 

- Oih, miten upea nuori neiti meillä onkaan! ♥ 

Make a Wish Birthday girl

7 kommenttia

 1. Meillä neidin synttärit heti vuoden vaihteen jälkeen ja nimpparit just ennen joulua eli aikamoinen juhlasuma meilläkin. Synttärit juhlitaan meillä jatkossakin aina erikseen, varsinaisesti nimppareita ei juhlita. Nimpparipäivänä kahvitellaan naapureiden ja ystävien kanssa joulukahvit kaiken kiireen keskellä. Samalla vaihdetaan pienet joulumuistamiset :)

  Onnittelut 15-vuotiaalle ja tietenkin hänen äidilleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttärit on aaaaina ihania, oli ne sitten mihin aikaan vuodesta tahansa! Onnea <3

   Poista
  2. Tuija: Kiitos onnitteluista! Teilläkin pian juhlitaan ;D

   Marja: Kiitos kaunis. Lasten kasvusta sen ajan kulumisen parhaiten huomaa..

   Poista
 2. Joulukuun tyttönä tiedän tunteen. Nuorena ärsytti, että kaikki vuoden mukavimmat juhlat oli uhdessä sumpussa. Onneksi synttäreitä juhlittiin aina (joulukuun alkupuolella) erikseen ja joulu olis sitten parin viikon kuluttua. Teinivuosien jälkeen, kun oli ajokortti ja baarilupa saatu, synttäreiden ajankohdalla ei ole enää ollut mitään väliä. Ja oikeastaan on ollut kiva, että synttärit ovat pikkujouluaikaan... on saanut usein hyvän syyn kutsua kavereita viettämään pikkujoulua ja siinä sivussa synttäreitä. :)

  Onnea tyttärelle ja äidille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ai sinäkin olet syntynyt näin loppuvuodesta? Kivasti ajateltu tuo, että voi viettää ihan parhaat pikkujoulut synttäriteemalla!

   Lämmintä joulun aikaa! Ja hyviä synttäreitä ;DD

   Poista
 3. Onnea kovasti! Juhlistusta tarvitaan ilman muuta! Kurjaa se on, jos synttärit jäävät joulun jalkoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. Ja juurikin näin! Oishan se aika epäreilua, jos neiti joulukuu ei ehtisi viettää synttäreitään, kun äiskällä ja iskällä olis vaan muita kiireitä näin joulun alla.. Siksi tuupataan jouluvalmistelut aina päiväksi sivuun ja juhlistetaan tyttären tärkeää päivää. ♥

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★