Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HYVÄSTI 2015

Olen nyt parina päivänä siivoillut tietokoneelta pois turhaa sälää ja siirtänyt tärkeitä kuvia ja tiedostoja pilveen talteen. Se on varmaan tämä vuoden vaihtuminen, kun tekee mieli siivota joulu pois ja keventää muukin elämä turhasta painolastista ja pistää mennyt vuosi niiltä osin pakettiin. Lanttu- ja porkkanalaatikoiden rippeet on paistettu makoisiksi rieskoiksi ja on aika itsekin miettiä uutta ja uudistumista.

Hyvästelen mielelläni tämän pettymysten ja vastoinkäymisten värittämän vuoden 2015. Kevät oli hurjaa tunteiden vuoristorataa, sillä siihen mahtui niin työpaikan menetys kuin kilpirauhasleikkauskin ja toukokuun ollessa kauneimmillaan rakas ystäväni menehtyi syöpään. Toki hienoja onnistumisia ja onnenhetkiäkin mahtui tähän vuoteen, mutta tietynlainen epävarmuus varjosti silti matkaa. 


Vastoinkäymisten uhallakin aion pysyä positiivisena ja seurata omaa sydäntäni. Lähteä mukaan vain asioihin, joihin oikeasti uskon. Ei enää raskassoutuisia ihmisiä eikä sisäänpäinlämpiäviä yhteisöjä, sillä ne eivät ole mun juttuni. Luovuutta ei saa rajoittaa, haluan olla vapaa tekemään itse omat päätökseni ja mulla on vahva oma visio. Tyyliini kuuluu sanoa asiat suoraan ja kiertelemättä, minkä vuoksi olen monen mielestä varmaan kärkäs ja jyrkkä kannanotoissani. Mutta ei pidä kysyä, jos ei ole valmis kuulemaan vastausta eli vastuu on myös kuulijalla. Niinpä porskutan ja elän elämääni, ja tehköön muut samoin. Ei pidä liiaksi miettiä seuraavaa askelta ja sitä, mitä muut ihmiset ajattelee, sillä muuten joutuu seisomaan koko ikänsä yhdellä jalalla.

"If you don't like me and still watch everything I do, bitch you are a fan"Viime uudenvuoden tina enteili tälle vuodelle matkaa ja nyt voin vain todeta, että melkoinen matka tämä vuosi 2015 on ollutkin! Vuosi on asettanut elämässä asiat ja ihmiset oikeaan järjestykseen, pyyhkinyt pois kaiken turhan. Viime kuukausina olen myös tehnyt valintoja, joiden positiivinen vaikutus näkyy tulevana vuonna. Ihminen on oman onnensa seppä ja tämän päivän valinnat ovat pohja huomisen onnellisuudelle. Sulla on siihen ihan samat mahdollisuudet.

- Vuodelle 2016 toivon työtä, terveyttä ja rakkautta! 

The best is yet to come. Olen kiitollinen rakkaasta aviopuolisostani, perheestä, lapsista, lapsenlapsesta ja lähipiiristä sekä kourallisesta hyviä ystäviä. Kilpirauhasen poiston jälkeen voin nyt myös onnellisena sanoa, että olen saanut elämäni takaisin. Blogi on ollut todella tärkeä henkireikä tänä vuonna, mutta sisustusmielessä tämä 2015 oli sangen vaisu. Suurkiitos teille ihanat, kun olette jaksaneet roikkua mukana! Ensi vuodelle puhalletaan yhdessä hyvää tuulta purjeisiin.

28 kommenttia

 1. Mukavia juttuja uudelle vuodelle 2016 toivon sinulle!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin siivottu nurkkia ja tietokonetta, olisko se sitten tuon vuoden vaihtumisen kunniaksi vaikka :D

  "If you don't like me and still watch everything I do, bitch you are a fan" - toi on niin totta. Harmi vaan, ettei nuo "fanit" fanita julkisesti ja omalla nimellään :)

  Ihanaa vuoden viimeisiä rippusia ja oikein paljon ihanampaa uutta vuotta. Olkoon se meille molemmille töiden kannalta tuloksellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tiedän niin monta, jotka käy nytkin täällä vaan kurkkimassa eikä kommentoi mitään. Toki itsekin sorrun kiireessä siihen, etten aina jätä kommenttia, kun olen iltamyöhällä esim. lemppariblogeissani kierroksella, mutta se on sitten aivan eri asia. Kyl sä tiedät.. Ja sitten on ne 'sankarit,' jotka jättävät haisevat merkit käynnistään, minkä vuoksi kommenttien moderointi on päällä. Ne ihmiset on mulle ilmaa. Eivätkä poloiset edes tajua, että viestin lähettäjän IP osoite näkyy, hah. Tää on positiivisuuden blogi eikä täällä ole pakko käydä, jos ei tykkää.

   Uusi vuosi alkaa puhtaalta pöydältä. Siinä on mukavaa symboliikkaa. Olkoon se juuri kuten sanoit, tuloksellinen töiden kannalta meille molemmille! PS. Käydäänkö tammikuussa vaikka kahvilla jossain?

   HAPPY NEW YEAR!

   Poista
 3. Hyvää uutta vuota sinulle ja kiitos blogistasi. Terveys korostuu iän myötä entistä tärkeämpänä. Toivotaan, että sitä riittää. Ja sisustaa ehtii myöhemminkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Marjukka! "Sisustaa ehtii myöhemminkin" ;DD Se on niin totta.

   Töitä ja terveyttä, niitä toivon vuodelle 2016. ♥ Happy New Year.

   Poista
 4. On ollut ihana kokea yhdessä kivoja juttuja vuonna 2015. oot ihan huippu ihminen. Toivotaan ihanaa vuotta 2016 ja lauantaina jo nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Suvi, et tiedäkään, miten kivalta tuo tuntuu. ♥ Mä aina toivon tavatessamme, että osa sun energiasta tarttuisi muhunkin. Oot kyllä sellainen vauhtimimmi, että meitsillä tukka hulmuaa sun vieressä ;DD

   Ihanaa uutta vuotta! Uudet haasteet odottaa ;D

   Poista
 5. Onnea matkaan ja tuhannesti onnenhippusia askeleillesi, olet ne ansainnut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hippusista, ihmettelinkin mitä tähtisadetta on ilmassa!

   Ihanaa Uutta Vuotta 2016!

   Poista
 6. Onnekasta tulevaa vuotta. Tämä vuosi vaihtui muutamalla oudolla hetkellä heti keskiyön tietämillä ja hieman outona se on vähän jatkunutkin. On ollut kuolemaa, pelkoa sairastumisesta (jälkitarkastusta vailla, mutta taisi olla väärä hälytys onneksi), työjuttujen uudelleen miettimistä, koko maailman oudosta vuodesta puhumattakaan! Olen kuitenkin saanut tukea monesta suunnasta niin elämän muihin kuvioihan kuin bloggaamiseenkin. Vähän onneakin on ilokseni ollut matkassa. Parempaa vuotta kuitenkin meille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Lumo! Ei oo draamaa puuttunut sunkaan vuodestasi. Terveyttä toivon kanssa sulle! Marjukka sen tuossa aiemmin sanoikin, että tässä iässä se on arvokas asia.

   Happy New Year!

   Poista
 7. Hienosti kirjoitat rohkeudesta päästään irti. Itse tasapainoilen työssä joka ei tyydytä mutta irtikään en täysin uskalla heittää vaikka haluaisinkin. Ei ole aikaa tehdä asioita joista oikeasti nauttii. Hyvää uutta vuotta Sally, itsekään en jää kaipaamaan viime vuodesta kovinkaan montaa asiaa. perhe on tärkein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Terhi, toi on niin totta. Monet kamppailevat töissä tai muissa tilanteissa, jotka eivät tyydytä, mutta kun ei voi oikein muutakaan. Mä aina ajattelen, että asioilla on taipumus järjestyä. Ennemmin tai myöhemmin. Vaatii rohkeutta tunnustaa itselleen, ettei ole tyytyväinen nykytilanteeseen. Ja suunnatonta rohkeutta vaatii PYYTÄÄ APUA. Mutta se kannattaa. Uskon niin. ihmisen on oltava rehellinen itselleen ja lakattava elämästä "sit ku" elämä, "sitten kun lapset ovat isompia", "sitten kun olen laihduttanut 10 kg" jne. Mutta kun elämää voi elää vain NYT. Pienin askelin voisi yrittää päästä lähemmäs omaa unelmaa, ettei tulisi katkeraksi elämälle ja kadehtisi muiden onnea.

   Hyvää uutta vuotta Terhi ja onnenkantamoisia toivon sulle!

   Poista
 8. Mahtava kirjoitus! Juuri näin <3 Oikein upeaa tulevaa vuotta sinulle!!! ja myös meille muille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Yksi tämän vuoden hienoimmista kokemuksista on ollut uusien blogisiskojen tapaaminen! Se on hassua, miten juttu luistaa niinkuin oltaisiin aina tunnettu ;DD

   Ihanaa uutta vuotta 2016 sullekin söppis, ja Helsingissä viimeistään nähdään taas!

   Poista
 9. Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2016 sinulle ja perheellesi! <3 :)

  VastaaPoista
 10. Ihana kirjoitus!
  Vuodet eivät onneksi ole veljiä keskenään:)
  Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten hyvältä tuntuu kuulla tuo. Uutta päin, rohkeasti kohti valoa. Paistaa se päivä joskus risukasaankin..

   Ihanaa Uutta Vuotta 2016!

   Poista
 11. On ollut ilo tutustua :) Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös! Parhaita asioita tässä vuodessa 2015 on ollut juurikin uudet ihmiset ja kivat kohtaamiset!

   Oikein ihanaa alkavaa vuotta sullekin Niina!

   Poista
 12. Hyvää uutta vuotta ihanuus <3 ihan varmana on huippujuttuja edessä tänä vuonna! Toivottavasti törmäillään taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin kaunokainen! ♥ Voitais kans kahvitella joku päivä, jos teille vaan sopii?

   Onnea ja iloa uuteen vuoteen!

   Poista
 13. Ihanan aito, rohkea ja elämänmakuinen teksti! Samaistun joihinkin mainitsemiisi asioihin, kuten raskassoutuisiin ihmisiin ja sisäänpäinlämpiäviin yhteisöihin... Mutta miten ihanan kevyttä elämä onkaan, kun niistä pääsee irti :)
  Kaikkea hyvää sinulle vuodelle 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Elämä on tosiaankin kevyttä, kun ei tarvitse vetää perässään turhia asioita ja ihmisiä. "Don't make excuses for nasty people. You can't put a flower into asshole and call it a vase." ;DD

   Hyvää uutta vuotta 2016!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★