Sisustus & lifestyle since 2009

Search

OHANA GRILLE: PIKKU AMERIKKA TAMPEREELLA


- Jouluostoksilla tulee tietenkin nälkä! Varsinkin jos on liikkeellä ajatuksella serious shopping, niinkuin me eilen. 

Joten mikäs sen parempi syy testata Tampereen Kauppahalliin tullut uusi ruokapaikka Ohana Grille. Ja vieläpä ihan kaksistaan!

Saatavilla myös vege burger 


Liki 30 vuotta maailmalla asunut Vesa Leppälä avasi marraskuussa 2015 Kauppahalliin kaksi uutuutta: Ohana Lei'Pomon sekä Ohana Grillen. Hänet tunnetaan lisäksi menestystarinastaan Cafe Pispala, jota he pyörittävät vaimonsa kanssa kotitalonsa katutasossa. 

Ohana on hawaijin kieltä ja tarkoittaa perhettä. Tämä mainio ruokapaikka Ohana Grille sijaitsee siis Tampereen legendaarisessa Kauppahallissa, heti Hämeenkadulta sisään tultaessa, ja juuri joulun alla lauantaina paikassa kävi melkoinen kuhina! Tila on varsin kompakti, mutta annoksia voi nauttia myös seuraavalla käytävällä Lei'Pomon tiloissa sekä ottaa mukaan. Muutama muukin oli liikkeellä samoin ajatuksin kuin me ja hampurilaisia sai odotella yli 30 minuuttia, mutta se kerrottiin jo annosta tilatessa, eikä odotus oikeastaan meitä haitannut, sillä mehän vietimme mieheni kanssa laatuaikaa kaksistaan (parkkimittari tosin raksutti kilpaa kellon kanssa). 

Saatavilla nyt myös vege burger

Mies tilasi Tupla-B burgerin, jossa oli bbq-härkää, kokolihapihvi, cheddaria, rapeaa sipulia, vesimelonia (tai olisi pitänyt olla, mutta se oli loppunut eikä meille kerrottu, joten siitä pieni miinus) + talon ketsuppia. Minä otin Ohana burgerin, johon kuului kokolihapihvin lisäksi cheddaria, grillattua sipulia + talon ketsuppia. Molempiin annoksiin tuli myös herkulliset parmesanranskikset. Nam!

- Ens kerralla aiotaan testata Lei'Pomon herkkuvitriini. Grillen maukkaat hampparisämpylät tulevat nimittäin, mistäs muualtakaan, kuin omasta leipomosta!


Ohana Grille
Hämeenkatu 19, Tampere
Avoinna MA-PE 8-17.30
LA 9-16

9 kommenttia

 1. Kiitos mainiosta vinkistä, herkulliselta näyttää ja kuulostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän ajatuksesta, että voi ruokailla muuallakin kuin 'ketjuburgereissa' eli erittäin tervetullut pikaruokapaikka Tampereella!

   Poista
 2. Nam- näyttää tosi herkulliselta paikalta.
  Mukavaa joulun odotusta koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos samoin Sanna! Paikka on ihan mini, mutta samaa ei voi onneksi sanoa burgereista, joissa on KOKOA ja NÄKÖÄ!!

   Poista
 3. Tuo täytyy ehdottomasti testata joululoman aikana :).

  Ihanaa adventtisunnuntain jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ja vinkkinä vielä, että pihvi kannattaa pyytää kypsänä, muuten ne paistaa sen mediumiksi ;DD Paitsi tietty kanan, joka uppopaistetaan!

   Mukavaa adventtisunnuntaita myös teille. ♥

   Poista
 4. Hih, mäkin tästä postasin tällä viikolla. :) 45 min ventattiin, mutta huippuhyvää oli ja mies kiitteli kovasti pihvin juuri sopivaa kypsyyttä!

  VastaaPoista
 5. Tuo pitää testata! Ensi vuonna sittten, suosiolla kun jätän kalat kauppahallista hakematta sen ruuhkan vuoksi. Eri asia jos ois aikaa... se on "vähän" kortilla nyt. Rakastan kuitenkin kauppahallien tunnelmaa, voisin istua siellä pitkät tovit ja vaeltaa käytäviä pitkin.

  VastaaPoista
 6. Kyllä näyttää herkulliselta, nam!
  Virkistävää, ei aina näitä isoja ketjujen hampparipaikkoja:)
  Ihanaa joulun odotusta <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★