Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ARVONTAMUISTUTUS #BAWSUPERGIVEAWAY

- No niin rakkaat ja ihanat sisustelijat, nyt olisi aika muistutella sunnuntaina päättyvästä superarvonnasta!


Retromoderni blogin Suvi sekä allekirjoittanut eli minä Sally arvomme karkauspäivänä 29.2.2016 kaikkien #bawsupergiveaway arvontaan osallistuneiden kesken yhden onnekkaan voittajan, joka saa itselleen kaikki nämä ekan kuvan ihanuudet! 

- Tuu mukaan ja tuo kaverisikin! Arvonta löytyy Instagramista ja pääset sinne tästä.


Mutta ennenkuin karkaat, niin tässä tarkempi esittely yhteensä liki 1000 euron arvoisesta tuotepaketista, joka sisältää laadukkaita suomalaisia design-tuotteita ja jonka yksi teistä voittaa itselleen!

PAROLAN ROTTINKI

PAROLAN ROTTINKI OY valmistuttaa ja maahantuo korkealaatuisia rottinki- ja puuhuonekaluja. Yritys kiinnittää erityistä huomiota raaka-aineisiin, viimeistelyyn ja ennenkaikkea ammattitaitoon. Palkintona on Parolan klassikkomalli eli MUSTA RIIPPUTUOLI, jonka on suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen. Tämä riipputuoli sopii niin sisätilaan kuin mökille tai kotiterassille. UPEA musta upea väri tekee tuolista hyvinkin modernin!


DESIGN X FINLAND

DESIGN X FINLAND on melko uusi design-myymälä Helsingissä. Design X Finlandin valikoimissa on runsas määrä kotimaista designia. Yritys pisti pottiin 150 euron arvoisen lahjakortin ja sillä saa hankittua jo vaikka mitä kivaa!ASUN LEHTI

ASUN on sisustamisen ja muotoilun erikoislehti. Upeita tiloja ja stailauksia, muotoilua, sisustusta ja arkkitehtuuria. Palkintona on 12 kk (6 lehteä) itselle ja toinen samanmoinen pätkä lahjaksi.

MIIKO

MIIKO- tuotteiden suunnittelijan sydäntä lähellä on suomalainen luonto sekä metsän eläimet. Tuotteet valmistuvat nahasta, villasta ja koivuvanerista ja ne valmistetaan yhteistyössä suomalaisten ammattilaisten kanssa. Palkintona on tämä kaunis Koivut- tarjotin, jonka halkaisija on 40 cm.

KOTONA DESIGN

KOTONADESIGN on vakiinnuttanut asemansa laadukkaana, kotimaisena ilmoitustauluvalmistajana. Kestävän kehityksen periaattein valmistetut ilmoitustaulut ja magneetit tehdään käsityönä Varsinais-Suomen alueella. Tuotteita viedään myös ulkomaille, tällä hetkellä 15 eri maahan Euroopassa ja Aasiassa. Palkintona on musta ilmoitustaulu, jonka koko on 40 x 40 cm + magneetteja.


HAKOLA

HAKOLA on valmistuttanut huonekaluja jo yli 50 vuoden ajan. "Saanko varastaa huomiosi hetkeksi? Tämä ei ole pelkkä yritysesittely, tämä on minun perheeni, minun, Isäni ja Paappani tarina." Pysäyttävät lauseet Hakolan yritysesittelyn alussa. Annaleena Hämäläinen jatkaa paappansa ja isänsä yritystä ja on uudistanut sitä rohkeasti ja satsaten nuoriin muotoilijoihin. Palkintona tämä viehättävä pyöreä LEMPI-hylly, jonka on suunnitellut Anni Pitkäjärvi.


DOMDOM

DOMDOM on tamperelainen, kahden siskoksen pyörittämä sisustuskauppa, joka palvelee asiakkaita kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa. Valikoimissa on ilahduttavia, kekseliäitä ja kauniita tuotteita, joista on asiakkaille iloa pitkäksi aikaa. Domdom lahjoitti kisaan palkinnoksi SAANA&OLLIN Maailman Synty -julisteen (50x70cm) sekä saman kuosin säilytyspussukan.


LINA
LINA maahantuo perinteisiä turkkilaisia kylpylä- eli hamam-pyyhkeitä. Linalla on liike Aleksanterinkadulla Tampereella sekä nettikauppa. Nämä supernopeasti kuivuvat pyyhkeet vain paranevat käytössä ja sopivat erittäin hvyin matkoille mukaan. Palkintona on 2 kpl uutta valikoimiin tulevaa pellavasekoite pyyhettä.


LAPUAN KANKURIT
LAPUAN KANKURIT on perustettu vuonna 1973. Lapuan Kankureiden tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa pöytä- ja kaitaliinoja, pyyhkeitä, saunatekstiilejä ja torkkupeittoja. Lapuan Kankureille myönnettiin Taito-Finlandia vuonna 2014. Palkintona arvonnassa on tämä upea RUUT- peitto/pöytäliina, joka sopii moneen tarkoitukseen. Suunnittelija Heini Riitahuhta.


MUSTA 5101/MAYN
MUSTA5101 -sarjan tuotteet ovat myrkyttömiä ja valmistettu MAYN tavoin Suomessa. Mustikantuoksuiset MUSTA5101- aineet on valmistettu luontoystävällisistä raaka-aineista. Tyylikäät pullot kestävät myös katseen ;) Palkinnossa on mukana kuvassa näkyvät MAYN Minttu-kookos käsisaippua sekä musta5101 käsitiskiaine ja keittiösuihke.

Vielä sunnuntaihin 28.2.2016 klo 23:59 mennessä ehdit arvontaan mukaan!

Yksi onnekas voittaa kaikki edellä esitellyt tuotteet itselleen. 

Klikkaa itsesi instagramiin ja tägää kaveritkin mukaaan.