Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BLACK AND WHITE SUPERARVONTA- Hyvää Ystävänpäivää! ♥ Ystävänpäivän kunniaksi käynnistyy tänään huikea ARVONTA. Tämä kisa käydään tällä kertaa kokonaan Instagramissa ja yksi voittaja saa itselleen liki 1000 euron arvosta mustavalkoista suomalaista designia!

Instagramissa tällaisia suurarvontoja on ollut aiemminkin mm. Kutikuti, Oblik. ja Beauty of life blogien järkkääminä ja halusimme Retromoderni blogin Suvin kanssa myös järjestää tällaisen ison arvonnan. Suvihan on tunnetusti idearikas ihminen ja todellinen priimusmoottori mm. supersuositun Mansen blogikirppiksen takana (jolle on jatkoa muuten tulossa jo huhtikuussa). 

Arvonnan teemana on siis BLACK AND WHITE SUPERGIVEAWAY ja designtyyli, joka sopii melkein joka kotiin. Olemme tyytyväisiä, että voimme yhdessä jo olemassaolevien + uusien yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjota teille tämän huikean yli 950 euron arvoisen palkintosetin, joka on täynnä laatua ja kotimaisuutta. Ja KYLLÄ, haluamme tällä arvonnalla samalla muistuttaa siitä, että Suomesta löytyy todellisia huipputuotteita ja osaamista. Arvonnan tarkoitus on siis myös auttaa näitä hienoja yrityksiä saavuttamaan näkyvyyttä somen värikkäässä maailmassa, mikä on tänä päivänä hyvinkin tärkeä markkinoinnin kanava. Tuetaan siis yhdessä suomalaista työtä ja designia! ♥ 


- Voit osallistua kisaan seuraamalla meitä instagramissa eli löydät meidät nimimerkeillä @retromoderni ja @countrysally. Molempien instatileiltä löydät kilpailukuvan, jonka alla on tarkemmat ohjeet osallistumiselle. 

Mukana #BAWSUPERGIVEAWAY arvonnassa ovat seuraavat yritykset ja tuotteet: 

PAROLAN ROTTINKI (Parolan Rottingin perustajan Aulis Herrasen suunnittelema musta riippukeinu) 
DESIGN X FINLAND (150 euron arvoinen lahjakortti) 
ASUN x 2 (Kestotilaus 12 kk (6 lehteä) itselle ja lahjaksi) 
MIIKO (Koivu tarjotin) 
KOTONADESIGN (40 x 40 cm magneettitaulu + magneetit) 
HAKOLA (Lempi hylly) 
DOMDOM (Saana ja Ollin Maailman Synty juliste (50x70cm) sekä saman kuosin säilytyspussukka) 
LINA (2 kpl pellavasekoite hamam pyyhkeitä) 
LAPUAN KANKURIT (RUUT peitto/pöytäliina Suunnittelija Heini Riitahuhta) 
MAYN (MAYN Minttu-kookos käsisaippua sekä musta5101 astianpesuaine ja keittiösuihke) 

- Tule mukaan tukemaan yhdessä meidän mahtavia yhteistyökumppaneitamme ja osallistu tähän upeaan kisaan jakamalla sitä eteenpäin ja kutsumalla ystäväsikin mukaan!

Eli seuraavaksi instaan hopi hop! Arvonta-aika on 14.-28.2.2016 ja yksi onnellinen voittaja julistetaan karkauspäivänä 29.2.2016. Onnea arvontaan!


HUOM. Arvontaan voi osallistua siis tällä kertaa vain instagramissa, ei täällä blogissa.

10 kommenttia

 1. Ihana arvonta, ehdottomasti menen samantien osallistumaan <3

  Ihanaa ystävänpäivää sinulle Sally <3 <3

  VastaaPoista
 2. Täytyypäs käydä klikkaamassa itsensäkin mukaan.

  VastaaPoista
 3. Huh huh! Hyvää ystävänpäivää muru <3.

  VastaaPoista
 4. Ihana ja tärkeä arvonta, suomalaista osaamista täytyy nostaa!
  Hyvää ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 5. Mitä parhainta eilistä Ystävänpäivää! :) T: Vakkarilukija

  VastaaPoista
 6. Voi että, Instagramin noloakin nolompi käyttäjä täällä hei... miten kopioidaan se kuva omalle "seinälle"? �� :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Tarja! Ei oo noloa kysyä, päinvastoin. Eli otat vaikka kuvaruutukaappauksen siitä instakuvasta puhelimellasi (osaatko ottaa? mikä puhelin sulla on?). Sitten rajaat sen kuvan samanlaisena omalle insta-tilillesi kuin se on mun insta-tilillä. Ja niin edelleen.. Kyl sä osaat!

   Tervetuloa mukaan!

   Poista
  2. Heh - aattelin, että jossain piilossa on joku valikko, mistä sen pääsee tekemään... Enköhän tuollaisen kopion saa aikaiseksi :) Menenpäs sähläämään samantien :D

   Poista
  3. Ei kyl oo mitään piilovalikkoo, mutta joku "regram" sovellus on kyllä olemassa, jos sellaisen tahtoo ladata ;DD Saman asian ajaa kyl kun ottaa vaan kuvaruutukopion ja jatkaa siitä. Terkut!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★