Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KUN ÄITI JA TYTÄR BLOGGAA


Minun 24-vuotias tyttäreni aloitti bloggaamisen tämän vuoden alussa. Sitä edelsi luonnollisestikin pitkällinen pohdinta, tyttäreni tuntien, että onko lapsiperhearjessa ja oman kodin sisustamisessa riittävästi mielenkiintoa lukijoille ja onko oma elämäntilanne eli opiskelun loppumetrit + siinä sivussa työssäkäynti + uhmaikäinen 2-vuotias ylipäätään sopiva yhtälö aloittaa jotakin näin isoa. 

- Mutta mun neuvoni oli luonnollisestikin GO FOR IT, GIRL! Kyllä se siitä lähtee rullaamaan.
- Niinpä meitä on nyt sitten kaksi sukupolvea bloggareita: minä ja mun tytär "Mrs Pepper". Mageeta! 

Pari muutakin bloggaavaa äiti/tytär duoa tiedän, mm. Monday to Sunday Home blogin ihanainen Päivi kera tyttärensä Aino-Kaisan, mutta ei meitä varmaan hirmuisen montaa Suomesta löydy. Ja niinhän se menee, kuten elämässä yleensäkin, että äidiltä kysytään neuvoja ja mielipiteitä myös bloggaamisen suhteen - ja tietty myös toisinpäin. - Tyttärelläni on oma vahva makunsa eli valkoista ja maalaisromanttista ei heidän kodistaan löydy, mutta yllätys yllätys, mustavalkoista ja modernia selkeyttä sen sijaan kyllä! 

He asuvat viime kesänä valmistuneessa omakotitalossa Mr Pepperin sekä tyttärentyttäreni Avan 2v. kanssa. Avalla on oma kiva huone, jossa on värikäs tiipii, paljon hauskoja leluja ja nyt jo kolmatta sukupolvea palveleva lastensänky. Kaunis koti vilahti viime kesänä myös täällä mun blogissa eli nämä tutut kuvat ja postauksen löydät halutessasi täältä

Vaikka kotimme ja sisustusmakumme kovin erilaiset ovatkin, niin nautimme samoista asioista, täydennämme toistemme lauseita ja kyllä sisustuksellinen silmäkin näkyy selvästi periytyneen! Niinhän sitä sanotaan, että ei omena kauas puusta putoa ;) Mutta jos meidän kodissamme sisustamisen punainen lanka on valkoinen maustettuna modernilla country-tyylillä ja tähdillä, niin Mrs Pepper sisustaa rohkeasti mustavalkoisella ja rakastaa lastenvaatteita, pöllöjä, kettuja sekä ananaksia!- Nyt kurkkimaan Mrs Pepper blogiin! Sivut löytyvät myös facebookista, instasta ja snäpistä (blogpepper). 


Snäppiin mäkin oon muuten jäänyt koukkuun eli myös Sallyn touhuja voit seurata Snapchatissä tunnuksella countrysally. Lähetä vaan mulle sitä kautta kaveripyyntö ensin niin käyn hyväksymässä sut mukaan ;D

16 kommenttia

 1. Ihanaa, uusi blogi luettavaksi :)

  Mullakin tytär aloitti bloggaamisen muutama vuosi sitten, kun lähti auppariksi Jenkkeihin. Blogi kyllä jäi vuoden loppumetreillä, eikä hän halunnut sitä enää jatkaa, vaikka elämä siirtyi Lontoon hulinoihin.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa kyllä kivalta. Onko hän vieläkin Lontoossa?

   Happy Sunday! ♥

   Poista
  2. Tyttö on edelleen Lontoossa, eikä taida Suomeen enää tullakaan, paitsi lomille <3

   Poista
 2. Mekin olimme hetken bloggaaja äiti-tytär -pari, kun minä Koti meidän kotimaassa ja hän Seikkailu kutsukoon kaukana Perussa. Kiva kokemus ja toivonkin hänen jatkavan jossakin vaiheessa. Kylläpä olette samannäköiset! Lauantaiterveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiva kuulla! Meitähän on yllättävän monta!! Jee.

   Etkä oo muuten ensimmäinen, jonka mielestä ollaan tyttäreni kanssa samannäköisiä.. Mä en vaan voi enää juksata, että oon 25, kun hänkin täyttää sen tänä vuonna!! ;DD

   Happy Sunday! ♥

   Poista
 3. Kiitos ihanasta blogivinkistä! Ihastuin niin tuohon makkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Makkarin mustan sängynpäädyn Mr Pepper nikkaroi vaimolleen lahjaksi ;DD Idea on muistaakseni (loma)asuntomessuilta napattu ;)

   Happy Sunday! ♥

   Poista
 4. Kiitos vinkistä ja täytyypäs mennä kurkkimaan blogia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tytär hämmästyy, kun huomaa mikä kävijäpiikki osui viikonlopulle ;DD

   Happy Sunday ihanainen! ♥

   Poista
 5. Ihanaa kun tytärkin innostui bloggaamaan :)
  Kaunis koti heillä -niin kuin teilläkin.
  Halauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mitä isot edellä, sitä pienet perässä ;DD

   Kaunis koti tyttärellä, raikkaasti moderni ja mustavalkoinen.

   Haleja takaisin ;DD

   Poista
 6. Oi!!! Ihanaa. Teillä on kaunis koti mutta en voi sietää maalaiaromanttista tyyliä itselläni, mutta haikailen modernin perään.. joten kiitoa blogivinkistä, sitä oon kaivannutkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Ei meilläkään oo hirmu maalaisromanttista, sillä röyhelöt ja liika romantiikka ei oo koskaan olleet mun juttuni. Selkeää, moderninpaa country-tyyliä sen sijaan, ja sekoitus uutta ja vanhaa löytyy meiltä.

   Kiva, jos Mrs Pepperin blogi kiinnostaa ;DD

   Poista
 7. Meillä tytär aloitti bloginsa ennen minua :-) ja pitää sitä edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiva kuulla! Sanonta mitä isot edellä, sitä pienet perässä toimii myös toisinpäin ;DD

   Poista
 8. Ihanaa saada joukkoon muitakin äiti-tytär bloggaajia :) Meillä oli tytön lukion ajan yhteinen blogi, jota molemmat päivitimme. Nyt kirjoitamme omia blogeja, joskin tyttö aina välillä naputtaa jonkun jutun ruokablogiin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★