Sisustus & lifestyle since 2009

Search

RAKENTAMISEN JA ASUMISEN MESSUT TAMPEREELLA


- Kävimme eilen koko perheen voimin raksamessuilla Tampereen Pirkkahallissa. 

Mukaan tarttui paljon inspiraatiota ja uusinta infoa mm. tulevaa taloprojektiamme ajatellen, sillä jos hyviä puolia miettii, niin hankkeemme ennakkosuunnittelu on ainakin ollut riittävän pitkä :) 
Viikinkiseppä

- Jos ei ole muuta laskiaissunnuntain ohjelmaa mietittynä, niin menkää ihmeessä räntää pakoon messuille! 

Pukkilan Hexawood laatta

Unidrain - Tanskalaista osaamista


Kauneimmat näkemäni portaat!


ASTA Rakentaja messut ovat avoinna vielä tänään sunnuntaina klo 10-17. Kolmesta hallista löytyy jokaiselle jotakin, niin omaa kotia remppaaville kuin keittiö- tai kodinkonehankintoja miettiville. Myös taloyhtiön putkiremonttijutuista tai talotekniikka-asioista kiinnostuneille sekä omasta mökistä haaveileville löytyy paljon kaikkea hyödyllistä. Talotehtaiden edustus on selkeästi aiempaa vuosia vähäisempää, mutta kyllä muutama innokas messukonkari siltäkin saralta löytyy. Ja heti pääsisääntuloaulasta voi napata mukaansa kevään trendikkäät kattausideat!

- Hallista D löytyy lisäksi samalla lipulla sisustuksen ihanuudet sekä mm. skumppabaari, jossa pääsee oitis mukavaan messufiilikseen!

Omana Designverstas
Upeaa puusepän työtä HämeenkyröstäEkassa kuvassa näkyvä uutuustuote on muuten Sagalaga Design nimisen yrityksen Korpi valaisin, jonka proto esiteltiin syksyllä Habitaressa. 

10 kommenttia

 1. Oi kiitos Sally ihanasta messupläjäyksestä!
  Rustiikkipuun tuotteet näyttää kauniille, ilmeisesti on hyödynnetty vanhoja ikkunanpokia ym?
  Harmi jos siellä ei sää ole kohdillaan:(
  Täällä Oulussa on tullut yön aikana tosi paljon lunta, tenavat menikin lumiukkoja tekemään vauhdilla kun heräsivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, vanhat ikkunanpokat ovat saaneet uuden ilmeen kauniina kaappina. Eli jos sellaiset pyörii nurkissa, niin tässä on oiva puuseppä taikomaan niistä kauniin ja kestävän huonekalun.

   Hirvee räntä/vesisade ollut täällä. Hieman harmi, kun on Laskiainenkin ja kaikkea. Isosisko meni laskiaisriehaan kasvomaalajan hommiin ja mies on jäähyvahtina pojan jääkiekkopelissä, joten mehän voitaiskin Pikkusiskon kanssa yllättää ne lumiukolla!

   Poista
 2. Käytiin ukkkullan kanssa perjantaina messuilla. Itse en saanut mitään irti messuista, ukkokulta onneksi jotain tuolta teknikkapuolelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän sama fiilis täälläkin, mutta kyllähän rakentamisesta ja remppaamisesta kiinnostuneille sieltä aina löytyy uutta! Mä tykkäsin myös noista kotimaisista kädentaitajista, joiden tuotteita nostinkin esiin tähän postaukseen. On hienoa, kun meiltä löytyy vielä taitavia sepän työn jatkajia, samoin puuseppiä ja wau, mitä design tuotteita aina portaista valaisimiin! Hyvä Suomi! ♥

   Mukavaa Laskiaissunnuntaita!

   Poista
 3. Parhaillaan täällä näin. Terveisiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pitikin kysyä, ootteko menossa ;DD

   Happy Sunday!

   Poista
 4. Ihania kuvia! Mää tulisin hulluksi tuolla messuilla, kun haluais kaikkea uutta ja ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääosin siellä oli paljon tekniikkaa, kiinteistönvälittäjiä, hormi- ja putkistosaneeraus, kattourakointi ym. firmoja, mutta onnistuin mielestäni keräämään postaukseeni kaikki ainakin itseäni kiinnostaneet käsityöläiset ja kotimaiset design yritykset ;D

   Poista
 5. Moikka. Just äsken postasin omat löytöni messuilta. Nuo portaat mitkä kuvasit oli kyllä niin kauniit. Jos meille olisi tullut portaat niin valitaa ei olisi ollut vaikeaa tehdä. Tykästyin myös Pukkilan uutuuksiin ja varsinkin tuohon hexawood laattaan. Talotoimittajia oli tosiaan vähän. Ehkä se kertoo ajasta, hiljaista on. Viime vuonna oli vielä Kannustalon edustus paikalla. Heillä on muuten jokin hyvä tarjous menossa rakentajille, vink, vink.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, pitääpä tulla kurkkimaan sun postaus ;)

   Joo, toi Kannustalon ystävä-kamppis on ihan kiva kädenojennus rakentajalle. Pitää pistää korvan taakse.

   Happy Sunday!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★