Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HELMIKUU KUVIN


- Helmikuu ylitti kaikki odotukset!

Pikkusisko vietti 9-vuotis synttäreitään ja sitä juhlittiin kakuin ja kukkasin. Helmikuun ekana viikonloppuna kävimme perheen kanssa ASTA Rakentaja -messuilla Tampereen Pirkkahallissa ja varsinainen JACKPOT oli, kun mun tämän vuoden ensimmäinen työhaastattelu toi toivotun tuloksen ja pääsin töihin! Laskiaista ja Ystävänpäivää vietettiinkin sitten jo sangen mukavissa merkeissä eli loppu on legendaa.

Ei vainen, hyvin nöyrin mielin ja kiitollisena tässä edelleen ollaan, viime vuosi oli sen verran raskas ja uuvuttava menetyksineen, että pisti kyllä asiat tärkeysjärjestykseen. Mutta haluan vinkata muillekin, että negatiivisilla ajatuksilla ei voi saavuttaa positiivista elämää. Eli vaikka kuinka sataisi lunta tupaan, niin pää pystyyn vaan, sillä muutos ja onnistuminen lähtee aina itsestä! Se on niin tavoittelemisen arvoinen fiilis, kun onnistuu jossakin itselle todella tärkeässä. Keep dreaming!


Kuukauden motto: 
"A good life is when you smile often, dream big, laugh a lot and realize how blessed you are for what you have."

6 kommenttia

 1. Ihanan positiivinen kuukausi <3

  VastaaPoista
 2. Mä oo niin happy sun puolesta. ♥♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Olen myös niin onnellinen sun puolesta!!
  Tästä vuodesta tulee sata varmasti hieno!
  Mukavaa kevättä koko perheelle.
  Joku ilta voitais jäädä kaupunkiin töiden jälkeen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja ihanaa kevättä myös sinne! Toki treffataan joku päivä töitten jälkeen ;D Käydäänkö vaikka syömässä tai jotain? Joko oot pitänyt talviloman? Laita mulle hei meiliä. ♥

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★