Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2018: KIVAT KEITTIÖIDEAT


- Porin asuntomessuilla on paljon kivoja keittiöitä: Topi, Puustelli, Noblessa, Keittiömaailma, Domus, Charmia, Aina ym. 

Mustat keittiöt ovat edelleen supertrendikkäitä, vain muutamassa kohteessa nähtiin kokovalkoista tai yleensäkin vaaleaa. Mustaan oli kuitenkin monessa kohteessa yhdistetty lämpimiä puun sävyjä tai kontrastia haettu luonnonsävyillä sekä raikkaalla valkoisella. Aamiaiskaappi löytyi nyt jo liki joka keittiöstä, liesituulettimet olivat monessa kohteessa miltei huomaamattomia, tiskialtaat käytännöllisen syviä ja kodinkoneet pääasiassa integroitu kalusteovien taakse.


Huomaa kätevä tiskikaappi


Kohde 12. Sievitalo Kultakoivu


- Sievitalo Kultakoivussa on upea mattamusta Omega-keittiö trendikkäillä nahkavetimillä.Kohde 4. Fiskarhedenvillan Pohjanvalo


- Fiskarhedenvillan talossa Pohjanvalo on nähtävillä ruotsalainen Ballingslöv (ja muutama marokkolainen laatta somisteena).


Kohde 21. Lammin kivitalo Jokilammi


- Lammin kivitalon kohde nro 21 Jokilammi keittiö sijaitsi yläkerrassa. Aika vaikuttava ilmestys! Huomaa myös tämän keittiön sokkelivalot sekä kiva idea jättää saarekkeen toiselta puolen vetimet kokonaan pois.


Kohde 26. Haltiatar


- Talo Haltiatar kohde nro 26 oli niin ikään tyylikäs toteutus nyt niin muodikkaasta mustasta keittiöstä! Tämän keittiön toimitti Puustelli, kannattaa tsekata myös kohteen tyylikäs musta Festivo kotikylmiö.


Kohde 22A ja 22B Wienerberger JokiDuo


- Yllättävän kiva toteutus oli myös paritalokohteessa 22 Wienerberger JokiDuo, jossa musta ja valkoinen vuorottelivat kuin Jing ja Jang.

Paritalon toisella puolen kohteessa 22A kokomusta keittiö oli kuin maukas lakritsi, ainostaan aamiaiskaapin sisus oli puunsaävyinen. Toisessa asunnossa mustaa keittiötä raikasti kiiltävä valkoinen.


- Arkkitehti on suunnitellut B-asunnon itselleen ja keittiöstä löytyy sileät Noblessen valkoiset kaapinovet sekä musta pitkä saareke baarijakkaroilla, aamiaiskaappi ym. 

Mutta ensisilmäyksellä ei välttämättä tule huomanneeksi, että keittiökalusteiden sokkelit olivat peiliä ja baarijakkaroiden metallin näköinen taustalevy lasia! Myös saarekkeen valaistus on sijoitettu kätsyyn paikkaan ja sitä voi säätää kaukosäätimellä tunnelman mukaan joko viileän valkoiseksi (4000K) tai tunnelmallisen lämpimäksi (2700K).


Kohde 16. Bunkkeri


- Vanhasta paloasemasta asunnoksi tehdyssä kohteessa nro 16. Bunkkeri on keittiö, joka onkin sitten todella HOT!

Keittiön katseenvangitsijana on musta aidolla liekillä palava Smeg kaasuliesi, keittiökalusteet Porin keittiökeskus. Rouheat tasot on valettu mustaksi värjätystä betonista ja pisteenä iin päällä keittiön ja ruokailutilan tilanjakajana toimii tyylikäs lasiseinä. Huomaa myös tämän keittiön integroitu astiakaappi!


- Täältä löytyy myös yhdet näiden messujen kuvatuimmista portaista!


Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018

#asuntomessut2018

6 kommenttia

 1. Kiitos mukavasta postauksesta! Olipa hauska tutustua blogiisi, johon en ollut ennen törmännyt. Tykkäsin tuosta Bunkkerin keittiöstä kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis ja tervetuloa lukijaksi!

   Bunkkerin keittiö oli ihanalla tavalla tehty vanhaa kunnioittaen. Pidin siitä myös tosi paljon! ♥

   Poista
 2. En tiennytkään, että musta väri keittiössä on tällä hetkellä se The juttu. Itse pidän enemmän vaalean sävyisistä keittiöistä. Musta värikin saattaa istua johonkin kokonaisuuteen. Tummista huonekaluista taas tykkään, jos seinät valkoiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on ollut keittiön trendiväri jo pari vuotta ja omalle messukierrokselleni näkyi osuvan vain mustia keittiöitä ;) Meillä itsellä on kokovalkoinen keittiö kotona, joten olihan noi tosi erilaisia siihen verrattuna. Mutta tykkäsin siis tosi paljon, vaikka musta on tuttu sisustusväri itselle 90-luvun alusta, kun muutin ekaan omaan kotiin.

   Poista
 3. Ihania keittiöitä! Varsinkin tuo vanhasta paloasemasta tehty kohde näyttää hienolta ja olisi todella mielenkiintoista nähdä se luonnossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vanha paloasema eli kohde nro 16 on kyllä näiden messujen yksi kivoimpia kokonaisuuksia! Yleensähän messuilla on totuttu näkemään vain uudisrakennuksia, mutta tänne kannattaa kyllä poiketa fiilistelmään, jos vaan mahdollista!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★