- Kesällä on ihana grillata ulkona pizzaa! Täytteeksi sopivat kevyet kasvikset, mozzarella + kaikki muu, joka kypsyy nopeasti.
Tein ison pizzataikinan, josta leivoin keittiössä 12-13 pikkupizzaa ja jokainen sai täyttää omat pizzansa haluamillaan täytteillä. Vaihtoehtoina meillä oli tällä kertaa tonnikala, pepperoni, punasipuli, paprika, musta oliivi, jalopeno, kalkkuna, sinihomejuusto ja persikka. Muita hyviä täytteitä ovat esim. paistettu jauheliha, kinkku, ilmakuivattu kinkku, ananas, valkosipuli, erilaiset juustot, mozzarella, parsa, pinjansiemenet jne. Rucola kannattaa lisätä vasta juuri ennen tarjoilua.
- Keittiössä valmiiksi täytetyt pizzat paistettiin sitten ulkona grillissä. Ai että mikä tuoksu niistä tulikaan!
Lämpötila grillissä saa olla aika lailla sama kuin uunissakin eli vähän reilut +200 astetta. Käytimme pizzojen alla leivinpaperia, sillä Isosiskolla on keliakia. Parhaimmillaan pizzat ovat heti grillistä otettuina. Kyytipojaksi sopii kylmä cola tai vaikka lasillinen valkkaria ;D
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★