Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LIFE IS BETTER AT THE BEACH


Meillä on tänään 16-vuotis hääpäivä! ♡♡ Vuosiin mahtuu paljon, mutta aina on vaan se sama kupliva tunne vatsanpohjassa, kun ekan kerran tavattiin. Kun molemmat tiedettiin, että paluuta entiseen ei enää ole..


"As soon as I saw you, I knew an adventure was going to happen."

Kiersimme eilen mediapäivänä Porin Asuntomessut yhdessä, "valokuvaajani" ja minä. Herrasmiehenä hän tarjoutuu mielellään mukaan messuille mm. kantoavuksi, sillä hänestä on toki mukava nähdä asumisen uusimmat trendit, mutta hän myös nauttii voidessaan samalla seurata vierestä asioita, joista minä tulen onnelliseksi (sisustaminen, asuminen, arkkitehtuuri, blogiystävien kanssa seurustelu). Meistä kahdesta on vuosien mittaan hioutunut hyvä tiimi, sillä toinen tietää, mitä toinen haluaa eikä siihen aina tarvita edes sanoja.

Porin Karjarannan messualueelta huristelimme Yyteriin. Riisuimme sukat ja kengät ja annoimme merituulen leyhyttää kropasta arjen tomun, laittaa hiukset sekaisin. Ilma tuoksui hyvältä, meri oli lempeä ja vesi hyväili väsyneitä messujalkoja. Hiekkadyynien juurella kietouduimme toisiimme, nautimme lasilliset kuplivaa ja totesimme yhteen ääneen, että näin on hyvä. Vieressä rakas ihminen, alla lämmin hiekka ja molemmilla katse samaan suuntaan. 


"You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore."


- Ihanaaa viikonloppua!

Huomenna täällä blogissa käynnistyy Asuntomessut 2018 -juttusarja. Paljon kivaa nähtäväähän siellä olikin! Pysy kuulolla.


Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018

2 kommenttia

  1. Te ihanat! Hurjasti onnea! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuire! ❤️ Nopeasti on vuodet menneet, lasten kasvamisesta sen parhaiten huomaa! Yhä ollaan umpirakastuneita!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★