Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2018: MATOT JA TEKSTIILIT


- Porin asuntomessutalojen sisustuksissa on käytetty ihailtavan paljon viherkasveja ja tekstiilejä!

Pehmeyttä ja runsautta sisustukseen tuovat tyynyt, taljat, matot, torkkupeitot, päiväpeitot, verhot, pyyhkeet, keittiötekstiilit jne. Lakanat saavat edelleen olla muodikkaasti ryppyiset eikä kauniita pussilakanoita ole tarpeen peittää päiväpeitolla.


- Lastensängyt ovat pehmeitä ja kutsuvia "pesiä", joiden majamaista tunnelmaa korostaa katos. Tämä katossänky on Lumokidsin valikoimasta ja se löytyy messukohteesta nro 12. Sievitalo Kultakoivu.- Kohteen nro 26. Haltiatar lastenhuoneesta löytyy kiva Play & Go liikennematto, joka onkin oikeasti sangen kätevä lelupussi! Oispa tällaisia ollut jo silloin, kun meidän muksut rakentelivat vielä legoilla!


Koiralle on sisustettu oma huone 

- Voiko tyynyjä koskaan olla liikaa? Nämä murretut marjapuuron väriset kuvat kohteesta nro 5. Herukka.

Kohteessa nro 4. Fiskarhedenvillan Pohjanvalo Annarina Yöntilä on jälleen tehnyt taikojaan! Runsaudessa, pehmeydessä ja luonnonmateriaaleissa ei ole tänäkään vuonna säästelty!


- Vieläkö jaksatte vähän lisää tätä kuvatulvaa??

Sallyn oman erityismaininnan tekstiilien käytöstä saa nimittäin Frida Steinerin kokonaan kierrätystavaroilla sisustama kohde nro 19. Villa Karhu, jossa ryijytkin ovat rennosti lattialla!

On se ryijy, kun on ripustuslenkitkin vielä paikoillaan!

Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018

#asuntomessut2018

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★