Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2018: KONJAKKIA JA VIHERKASVEJA- Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Porin Karjarannassa 6.7.-5.8.2018

Messualue on mukavan kompakti ja se rajoittuu Kokemäenjokeen. Messujen teema on moderni pientalokaupunkiasuminen eli messutalot ovat tänä vuonna poikkeuksetta kaikki muotoilultaan sangen moderneja eli perinteistä ja koristeellisempaa rakentamista ihannoiville messut saattavat tuntua ensialkuun jopa tylsiltä. 

Harmillisesti muutamassa messukohteessa Kokemäenjoen läheisyys on unohtunut ottaa mukaan suunnitteluun, sillä ainakin itselläni pisti silmään, että paikoitellen talojen ikkunat olivat kauniiksi siistityn jokirannan suuntaan kovin pienet ja terassit ja oleskelutilat suunniteltu pelkästään ilmansuuntien mukaan. Onneksi poikkeuksiakin löytyy ja tunnelma talojen sisällä on saatu hienosti yhdistymään välkehtivään veteen. Kohteessa nro 21. Jokilammi ympäröivä maisema oli otettu hienosti huomioon suurilla maisemaikkunoilla ja jopa autokatokseen oli tehty hulppea kokolasinen seinä Kokemäenjoelle päin ;D Tämä upea ruokailutila löytyy kohteesta 28. Villa Poiju.


- Tylsyys on näistä messutaloista kaukana, sillä taitavat sisustajat ovat luoneet messutaloihin niin sisälle kuin ulkotiloihinkin mukavan lämpimän tunnelman, jota katselee mielellään. 


- Messutalot ovat ulkoasultaan pääosin mustia ja valkoisia, muutama poikkeuskin löytyy. Lämpimät puunsävyt maustavat mustan värin voittokulkua sisustuksessa ja ulkotiloissa, ja rinnalleen ne ovat saaneet erityisen paljon mm. konjakin väristä nahkaa, taljoja ja tyynyjä.


- Myös viherkasvien määrä sisustuksessa hurmaa ja paikoitellen niitä onkin käytetty messutaloissa sangen kekseliäästi!


Seuraavassa jutussa kurkistetaan sitten messutalojen keittiöihin. Tässä viimeisessä kuvassa vilahtaa kohteen nro 12. Sievitalo Kultakoivun tyylikäs mattamusta keittiö.


Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018

#asuntomessut2018

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★