Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Friday again

Taas on perjantai. Kauppapäivä, karkkipäivä, siivouspäivä. Tulevana palmusunnuntaina meillä on myös asuntonäyttö - ja kuinkas ollakaan - jo eilen illalla alkoi lumipyry! Jota on kuulemma luvassa myös sunnuntaiksi. Niinpä tietysti. Tää sääherran ketkuilu on kyllä jo ihan omaa luokkaansa, näin maaliskuun viimemetreillä kun soisi jo kevätauringon lämmittävän nenänpäitä.

Kiirusta on muutoinkin, kun lapsilla on koulussa uinti-viikot, vanhimmalla on tänään biologian yo-kirjoitukset, otin pariksi viikoksi pitkästä aikaa kirppispöydän ja katsoin läpi lasten kevätvaatteet ja -kengät ym turhat roinat, vein parit kengät suutarillekin (pihi kun olen ja ei viitsi ihan vielä kumppareissa ruveta kulkemaan), on kaverisynttäreitä, pääsiäiskirkkoon lauluharjoituksia, tuo asuntonäyttö ja paljon muuta ylimääräistä muistettavaa. Väsyttää, mutta pitää vaan jaksaa painaa eteenpäin. Allergia-aikakin on kohta käsillä ja pitää muistaa uusia reseptit. Monena keväänä olen jo aloittanut näihin aikoihin lääkkeet silmäoireisiin (pähkinäpuu ja leppä kukkivat ensimmäisenä). Se on varmaa, ettei pajunkissoja taida löytyä Pääsiäiseksi, kun pyhät tulevat tänä vuonna näin aikaisin. Mutta lapset ovat innoissaan. Ja la-su välisenä käännetään kellot kesäaikaan! Eli tunnilla eteenpäin ja kesää kohti mennään. Meillä meinaa ensimmäiset innokkaat muksut heräillä aamuisin tätä nykyä klo 06.30, myös viikonloppuisin, joten on ruhtinaallista kellojen siirron jälkeen saada nukkua puoli kasiin!


5 kommenttia

 1. Hei, hyvä kun muistutit reseptien uusimisesta. Vanhimman pojan allergialääkkeet saavat olla kohtapuoliin esillä. Tosin kun katsoo tuota lumimäärää, tuntuu kevät vielä kovin kaukaiselta ajatukselta.

  Hyvää viikonloppua ja toivotaan, että kiinnostuneita asunnonkatsojia tulisi nyt paikalle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ira tsemppauksesta ;) Sitä aina tarvitaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. On se kumma, että siellä vaan pyryttää lunta. Mutta toivotaan, että sunnuntain taloesittely onnistuu hyvin!
  Kuule, eikös se ole niinpäin, että kelloa siirretään taaksepäin ja nukutaan lyhyempi yö. Mielestäni kesäaikana heräillään kellonsoittoon aikaisemmin. Joka vuosi sama miettiminen.

  VastaaPoista
 4. Äläs Ulla-Kristiina muuta viserrä ;) Heti kun meillä on taloesittely tulossa, niin alkaa pyryttää!

  Kelloja siirretään aina kohti kesää. Eli näin keväällä 1 tunti ETEENPÄIN ja syksyllä sitten vastaavasti 1 tunti taaksepäin. Tarkistettu fakta, löytyy mm. Wikipediasta ;)

  Mukavaa viikonloppua sinne keski-Suomeen!

  VastaaPoista
 5. Ihana purkki!

  Sinulla on paljon puuhaa ja touhua! Se taitaa olla tämä kevät aina touhua täynnä! Intoa, iloa ja voimia kaikkeen siihen toivottelen!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★