Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kevään pukujuhlaa

Tänä vuonna Pääsiäinen tuleekin jo varhain. Siihen on enää kolmisen viikkoa. Muistanko oikein, että jokunen vuosi sitten sitä vietettiin vain viikkoa ennen Vappua? 

Näissä kuvissa on meidän perheen pääsiäistunnelmia viime vuodelta. Junior esitti silloin vienon pyynnön saada olla pingviini - niinpä Isosisko ja Junior kiertelivät virpomassa Trullina ja Pingviininä ;) Junior vielä kävellä köpötteli kuin oikea pinksu. Seurailtiin yläkerran ikkunasta parivaljakon kulkua ja kyllä oli naurussa piteleminen... Juuri 2v täyttänyt pikkusiskokin tahtoi tietty sovittaa tuoreeltaan isoveikan hienoa pukua - ja oli kovasti hellyyttävän näköinen suuren suuressa asussa. Mustaa tekoturkista oli jäänyt jostain aiemmasta ompelustyöstä jo aikaa sitten, valkoinen teddy-turkis vain ostettiin ja nokka tehtiin miehen vanhasta kulahtaneesta t-paidasta. Oli muuten värkkääminen tuon ilmeen kanssa.. Kun kahdella ensimmäisellä kerralla pingviini näytti aina vaan pandalta! Sitten oivalsin, miten nuo silmät pitää tehdä. Nokka näyttää ankan nokalta, tiedetään juu, mutta teräväkärkinen pingviinin nokka se vasta hassulta näyttikin! Niin ja mitään kaavoja ei tietenkään ollut käytettävissä.. Vetskari ja nepparikiinnitys on takana, joten tätä ei tarvinnut sentään leikata Juniorin päältä, kuten erään naisnäyttelijän puvun kanssa kävi tänä vuonna Oscar-gaalan jälkeen... Meidän nuori herramme muuten viettää ensi viikolla synttäreitään. Kiusoittelinkin häntä tänään eskarin jälkeen, että pidetäänkö naamiaisjuhlat ja hän voisi pukeutua tietenkin tuohon pinksu-asuun? Eiei - kuului vastaus suureen ääneen. Hän tahtoo Atlantis -bileet mustekaloineen ja hainhampaineen.

2 kommenttia

  1. Hienot tamineet olet ommmellut!

    Siihen aikaan, kun oma poika oli pieni ja vietettiin synttäreitä, niin ei vielä ymmärretty mistään teemoista mitään.

    Onnea syntymäpäiväsankarille etukäteen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Lapsilla on jostain syystä sellainen käsitys, että äidit ja isät ovat melkoisia taikureita! Ainakin meidän lapsilla. Tykkään antaa lapsille tavaroiden sijaan myös elämyksiä! Ja ne pitää tietenkin taltioida myös valokuviksi. Parhaat elämykset syntyvät luonnossa, emme ole huvipuistoväkeä ;)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★