Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Perjantain siivouspäivä

Ihana aurinkoinen aamu. Pakkasta -11, mistä johtuen taivaskin on selkeä. Isosisko lähti jo kasilta aamulla koulun kanssa hiihtoretkelle/ pulkkamäkeen ja heilutimme juuri Pikkusiskon kanssa ikkunassa, kun Junior vietiin eskarilaisten hiihtoretkelle, joka kaikkien harmitukseksi peruuntui ystävänpäiväviikolla kovien pakkasten takia. Junioria jännittää eniten määränpää eli minkähänlainen se laavu oikein mahtaa olla, jonne pysähdytään makkaran paistoon ennenkuin hiihdetään takaisin autolle. Ollaan puhuttu laavusta, mutta pienen miehen mielessä se on kuitenkin kaikkea muuta kuin tylsä havumaja.

Enpä voinut vastustaa eilisellä kauppareissulla kuvassa olevia Mailegin peltimunia. Värisävyt olivat ihanan pastelliset ja niihin voi piilottaa kaikenlaisia pieniä kivoja pääsiäisyllätyksiä. Yleensähän pääsiäisjutskat ovat kirkuvan keltaisia tai vihreitä, joten jo senkin puolesta nämä oli ihan pakko saada tuoda kotiin! No lapsethan tietty olivat heti nenät solmussa, kun ostin vain kahdet - pitää kuulemma hakea vielä yksi vaaleanpunainen, niin että Isosiskokin saa omia yhden. Niin sitä käy, että kun ostaa jotain kivaa itselleen, niin muu perhe ne omii lopulta.. Ei vaan. Kiva, että lapsetkin innostuivat ja nämähän kestävät pääsiäisestä toiseen, kun ovat tosiaan maalattua peltiä! Viehättävää ja ekologistakin.

Tänään meillä siivotaan. Ajattelin aloittaa jo aamusta, niin saa sitten iltapäivällä juoda kupposen kahvia rauhassa ja selailla ehkä vähän sisustuslehtiäkin. Jeanne d'Arcin uusinta olen jo vähän kurkkinutkin, kun ostin sen hiihtolomareissulla. Tulevana sunnuntaina meillä on jälleen asuntonäyttö iltapäivällä. Voi kunpa katsojien joukossa olisi nyt "se oikea" perhe, joka rakastuisi meidän kotiimme. Kuiskaan tuuleen toiveemme. Meinasin piilottaa noihin pupun muniin suklaata, jotka "löytäisin" sitten siivouksen päätteeksi.. Hmm, tarkemmin ajateltuna taidankin syödä ne suklaat ensin ja siivota vasta sitten ;)

4 kommenttia

 1. Oikein kivat pääsiäismunat.
  Ihanaa kun ei aina ole sitä samaa keltaista tai vihreää.
  Voimia siivoukseen ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo Mailegin pääsiäismunat; totta tosiaan yleensä pääsiäisjutskut ovat keltaisia. Tahtoo myös pari vaaleanpunaista pääsiäismunaa pikku prinsessoille...kaupoille siis suunnattava tänään :)

  Aurinkoista siivouspäivää ja nautihan kahvikupposesta !

  VastaaPoista
 3. Eikös vaan olekin suloiset? Monesta paikasta kuulemma ovat jo loppuneet, joten kipin kapin pupun munia ostamaan ;)

  Aurinkoista viikonloppua täältä siivouksen lomasta! Ensi viikolla on yhdet synttäritkin järjestettävänä..

  VastaaPoista
 4. Nätit pääsiäismunat!
  Niiden askartelemieni munien alla oli todella kamalat keltaisen kirjavat pääsiäismunat. Ei oikein iske enää.


  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★