Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Herra Hai

7 vuotta sitten pitelin sylissäni näin maaliskuun illassa syntynyttä poikavauvaani. Tänään Juniorimme täytti jo 7v ja toivoi itselleen terävähampaiset hai-synttärit! Mieheni sanoo meillä olevan Juniorin kanssa ihan omanlainen suhteemme - mutta niinhän sen kuuluukin olla. Äiti on pienen pojan ensimmäinen rakkaus. Ja äidinrakkaus - senhän kaikki tietävät. 

Niinpä äiti yritti tänään parhaansa mukaan täyttää pikkumiehensä toiveen. Synttärien teemana oli vedenalainen maailma ja Atlantis. Yläkertaan järjestettiin pikkuvieraille pieni seikkailurata, jossa kerättiin tehtävärasteilla leimoja Atlantis soturi -passeihin. Yläkuvassa haille piti silmät sidottuina kiinnittää irronnut hammas magneettitauluun. Viimeisellä rastilla tehtiin testi, jossa selvisi, mikä Atlantis-soturi kukin osallistuja oli (testi löytyy netistä lego atlantis sivuilta). Synttärisankari itse oli Mustekala-soturi. Tämä tietysti ikuistettiin diplomiin, jonka kukin osallistuja sai mukaansa.


Juhlien kohokohta oli, kun kakku kannettiin pöytään - kakun keskeltä nousi nimittäin itse Herra Hai! Tosin oikeasti melko kesy hirvitys, sillä nahka oli marsipaania ja terävät hampaat valkoista suklaata. Mutta lasten ilmeet olivat ikuistamisen arvoiset! Junior oli mitä ilmeisimmin kertonut kaikille toivovansa legoja synttärilahjaksi - laskettiin nimittäin illan päätteeksi, että hän sai 8 erikokoista pakkausta tänään lahjaksi! Tämä "kalmarin portti" oli ykköstoive - mistä ihmeestä isi ja äiti tiesivätkin sen? Mutta arvaatkohan sinä, mitä meillä tehtiin synttäreiden jälkeen koko loppuilta? Ei nimittäin siivottu, vaan: rakennettiin legoilla!

3 kommenttia

 1. Onnittelut 7-vuotiaalle!!!
  Komea on kakku - ei ihme, että lasten ilmeet ovat olleet näkemisen arvoiset.

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista! Lapsista sen ajan kulumisen parhaiten huomaa ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea onnea :)
  Ihanan paljon vaivaa näit synttäreiden eteen. Onneksi meidän 2 v ja 4 v eivät ihan vielä osaa vaatiakaan jätskikakkua enempää...tosin 4 v sanoi pitävänsä seuraavan kerran keijusynttärit :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★