Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Ihanat viikot


Kylläpä Suomen luonto on kesällä upea! Lähdimme koulujen loputtua mökkireissulle ja vasta tänään palattiin kotiin. Niin sitä vierähti 4 ihanaa viikkoa järven rannassa lasten kanssa, vailla kiirettä ja aikatauluja. Ainoan poikkeuksen teki 4 päivän "retkemme" Helsinkiin + laivamatka Tukholmaan. Muutoin "chillattiin" ja hengattiin tutulla porukalla ja kaukana kotoa. 

Lapset saivat viettää aikaa isovanhempiensa kanssa, kummien, tädin + sedän kanssa. Saatiin kalaa katiskalla, uitiin, saunottiin, juostiin, pelattiin palloa ja mennä viiletettiin päivät pääksytysten. Ruoka- ja pyykkihuolto pelasivat eli eihän se perheenäidille varsinaista lomaa ole tuo mökkeilykään, mutta ihana irtiotto arjesta kuitenkin! Pestiin ikkunat ja ompelin niihin parit uudet verhot. Pidimme mökkipaikkakuntaa tukikohtanamme, kun teimme kesävierailuja sukulaisille, kävimme shoppailemassa ja muuten vain oleilemassa ihmisten ilmoilla, ettei mökkihöperyys pääse iskemään. 

Kotiin oli jo ihan kiva palata - enkä muista, koska olisin viettänyt näin pitkän pätkän poissa kotoa sitten vaihto-oppilasaikojeni.. Nyt on kotijääkaappi taas täytetty ja lapset leikkivät iloisina omissa huoneissaan ja kaipaamillaan tavaroilla. Huomenna on edessä tuttu arki - ja pian taas iskee kaipuu mökille ja järven rantaan. Sitä ennen pääsee onneksi koluamaan kotikaupungin tutut putiikit ja vaateliikkeet eli taidankin suunnata jo heti aamusta alennusmyyntiostoksille ;)


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★