Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kahvit kuninkaallisittain

Meillä eritoten lapset olivat tänään kateudesta vihreitä, kun äiti sai nauttia aamukahvinsa kuninkaallisesta kahvikupista. Ruotsin kuninkaallisen hääparin kuvalla varustettu kuppi on blogiarvontavoittoni täältä (Kiitos Maria ;) Muki on valkoista posliinia, jonka pohjassa kultaleima 2010 Den Officiella Bröllopsserien - The Official Wedding Series. Victoria on elegantti, kuten aina, ja Daniel on kuin James Bond leffan tähti. Oih! Mikä aloitus päivälle!

Aamukahvi on tärkeä juttu. Itse juon kahvini yleensä Teema-mukista, mieluiten cappuccinon ruskeasta (harmikseni värin valmistus on lopetettu). Teema-mukin kahva on käteen sopiva ja ensi siemaisu mukista aina yhtä varma ja tuttu kuin rakkaan suudelma. Kahvit meillä keitetään MoccaMasterilla eikä vielä ole tullut vastaan sen masiinan voittanutta, keittää nimittäin tosi hyvää kahvia. 

2 kommenttia

 1. Onnea voiton johdosta! Kyllä tuosta kelpaa kahvit juoda.

  Minä en juo kahvia ollenkaan ja teetäkin erittäin harvoin. Mutta jos jotain juon, niin Hemtexin kukkakupeista.

  Anteeksi, etten ole kommentoinut aikoihin. Jotenkin vaan päivät menevät.

  Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle!!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että kahvi maistuu tuosta mukista :) Me ollaankin sitten samiksia; mäkin juon nykyisin monet kahvini tuosta samaisesta mukista. Sitä ennen lasisesta mukista, joka on ostettu Tiimarista aikoja sitten!

  Nautinnollisia kahvihetkiä :)!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★