Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Uutta helposti ja pikkurahalla

Monessa blogissa on ollut aiheena uusi järjestys huoneessa/kotona. Myös meillä järjestellään usein huoneita ja tavaroita uuteen uskoon, sillä vaihtelu virkistää. Talomme on myynnissä ja kevään + kesän asuntonäyttöjen myötä on kaivannut itsekin uutta + uudistumista kotiin. Vielä ei olla ehditty asuntomessuille uusimpia vinkkejä hakemaan, mutta tässä meidän tämän kesän muodonmuutoksia, jotka on toteutettu ihan pikkurahalla, osa jopa aivan ilmaiseksi (lue: siivoamalla ja uudelleen järjestämällä):

Olohuone (ennen - jälkeen)


Käännettiin vaan valkoiset Ektorpit olkkarissa toisinpäin. Takka jää nykyisellään vähän hassusti soffan taakse, mutta kuka nyt näillä helteillä edes pitäisi tulta takassa - kynttilänvalo riittää aivan mainiosti tunnelmaa luomaan, käännetään sitten syksymmällä takaisin. Myös matto puuttuu, sillä aikomus on käväistä joku ilta piakkoin mattopyykillä.. Pentikin lamppu tuotiin kodinhoitohuoneesta olkkarin ikkunapöydälle, kun khh sai toisen lampun yläkerrasta.


Pikkusiskon huone (ennen - jälkeen)


Pikkusiskon huonetta hallitsi ennen suuri lelulipasto. Sänky on minun vanha ja peräisin 70-luvulta. Siinä ovat nukkuneet vuoroin kaikki meidän lapsemme. Alkuperäinen väri oli retro tipunkeltainen ;) Ikeasta tarttui mukaan tuo hieman sirkusmainen verho, joka ripustettiin sängyn yläpuolelle. Iso lipasto siirrettiin Isosiskon huoneeseen. Pikkusiskon Hello Kitty tavarat laitettiin nätisti esille hyllyyn. Huoneessa on lisäksi leikkinurkkaus. Ja alla oikealla Ikean lipasto siirrettynä Isosiskon huoneeseen (siinä säilytetään pääosin leluja, barbeja, Brätzejä + vaatteita, askartelutarvikkeita ym):


Juniorin huone (ennen - jälkeen)


Junior aloittaa nyt syksyllä koulun ja raivattiin tilaa mm. koulupöytää varten. Kuvan lentsikka/tähtiverhot lähtivät huuto.netin kautta uuteen kotiin. Nyt ikkunoissa on vain kevyet laskosverhot ja jo se teki mielestäni huoneen paljon isomman näköiseksi.
PS. Nyt kertaamaan, mitä eroa on myyntikatteella ja käyttökatteella, sillä menen huomenna perjantaina työhaastatteluun! Ajateltiin, josko tämä käänteinen filosofia toimisi talonmyynnissäkin eli kun tekee kaikkensa voidakseen jäädä paikkakunnalle, niin yllättäen löytyykin ostajat talolle - tänään näytössä kävi nimittäin yksi perhe, joka oli erittäin kiinnostunut. Pitäkää peukkuja!

8 kommenttia

 1. Ensimmäistä kertaa vieraisilla ihanassa blogissasi :) Kaunis koti ja kauniite kuvia :) Hauskaan viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Ihania muutoksia kaikki!

  Meni sellainen ihana lämmin aalto lävitse kun näin tuon vanhan sänkysi... Minulla on ollut (silloin 70-luvulla) SAMANLAINEN! :)

  VastaaPoista
 3. Oikein ihania ja onnistuneita muutoksia:)

  Teillä on niin kaunis koti:)

  Mukavaa viikonloppua! Minulla se menee töiden merkeissä...

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia kodistasi.

  Toivottavasti näytössä kävi hyvin!


  Oikein ihanaista viikonvaihdetta sinulle ystäväni!!!

  VastaaPoista
 5. Oi, toivottavasti työhaastattelu meni hyvin!

  Kauniita muutoksia; varsinkin tuo olkkarin muutos on juuri sellainen, josta olen meillekin haaveillut. Haluaisin jättää ikkunan edustat vapaaksi ja sohvat juuri tuollain vastakkain. Mutta tuon megalomaanisen kulmasohvan kanssa hieman hankalasti toteutettava yhtälö :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kotisi on niin kaunis ja supersiisti, mä aina ihailen siistejä koteja,kun en itse saa omaani läheskään haluamaani kuosiin.Pari huonetta kun saa putsattua niin samantien koirat myllää jo jossain nurkassa -siis nuo meidän ihanat, kiltit ,suloiset , pilalle lellityt söpöliinit!

  VastaaPoista
 7. voih, kyllä on ihana ja tunnelmallisen tyylikäs olohuone!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★