Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Warm country welcome

"It is the sweet simple things in life which are the real ones after all." by Laura Ingalls

Blogiystävien tapaaminen on aina jännittävää puuhaa. Tällä kertaa tapasin RedBlueWhite - Matildan Maailmaa -blogin Jaanan. Blogin takana häärivällä Jaanalla on aivan ihastuttava pieni nallepuoti Larsmossa eli Luodon kylässä, keski-Pohjanmaalla. Keskellä ei-mitään, vain kivenheiton päässä Pietarsaaresta, on aito tuulahdus Amerikkaa ja pikkuinen puoti Matilda pullollaan toinen toistaan suloisempia Boyds Bear nalleihanuuksia valtameren takaa! Oih. 

Mukana menossa ripaus tähtiä, amerikanlipun värejä, kiireettömyyttä + aitoa maalaishenkeä. Niin - ja ihanaa wanhaa tavaraa + todellisia löytöjä sisälleen kätkevä kirppis. E-h-d-o-t-t-o-m-a-s-t-i tutustumisen arvoinen paikka! Puodin oveen Jaana on maalannut tämän ekan kuvan ajatelman siitä, kuinka kaikkein aidoimmat asiat elämässä ovat yksinkertaisia. Arki. Ystävät. Pienet asiat - Sweet simple things! Se on totta, niin totta.



Leppoisa kahvitteluhetki vietettiin puutarhassa ja kahvit nautittiin tietenkin nallemukeista. On se kumma, miten aika kuluu kuin siivillä, kun on samanhenkistä seuraa. Mukaan autonperään lähti myös liuta ihanuuksia, osa näkyykin näissä kuvissa, mutta niistä tarkemmin toisella kertaa ;) Nyt me kipaistaan piknik-korin kanssa rantsuun. See U!


1 kommentti

  1. Ai ai, kyllä nyt harmittaa kun tällä reissullani en ehtinyt Matildakauppaan. Se on erittäin tunnelmallinen paikka.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★