Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Cottage style by LexingtonTaitaa olla pikkujouluviikonloppu monella luvassa pe-la eli mekko on "must" tänä viikonloppuna. Tosi harmillista, että vettä vaan sataa, saisi sadella jo luntakin. Mä ainakin kaipaan jo valkoisuutta ympärilleni. Jokos olette virittäytyneet adventtiaikaan? Tasan kuukauden päästähän on jouluaatto jo hyvällä mallilla ;)
Lexingtonilla on vielä viikonlopun ajan voimassa Free Shipping tarjous eli ei lainkaan postimaksuja 28.11.2011 mennessä tehtyihin tilauksiin täällä. Tavarat tulevat Ruotsista muutamassa päivässä. Nämä ihanat tunnelmakuvat on napattu samaisesta paikasta ;) Voispa sukeltaa sisään noihin kuviin pakoon viimaa ja vesisadetta...

Myöhäisillan terkuin,

-Sally-Kuvat lainattu lexington.com

4 kommenttia

 1. ihania kuvia :) kiitos talolyhdyistä, ja nopeasta toimituksesta. on aina ihana saada ostamansa tavarat nopeasti :) nyt jo tuikut palaa taloissa, voi kun tulis hieman lunta, ja pakkasta... olis joulun tuntua, sitten saisikin jo tulla kevät :)

  VastaaPoista
 2. Terhi: Lämmin kiitos viestistäsi. Kiva kuulla, että olet tyytyväinen kirppistelyihisi ;) Taitaa valkoinen joulu olla monen toivelistalla tänä vuonna!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia =) Lumi toisi jo sitä tunnelmaa huomattavasti kunhan tulisi =)

  VastaaPoista
 4. Ihana Lexington! <3
  Meillä on pikkujoulut vasta viikon päästä!Sitä odotellessa!!Yhtään ei tosiaan tunnu et jouluun ois kk aikaa..niin pimeetä ja synkkää!!:P

  Mukavaa viikonloppua!<3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★