Sisustus & lifestyle since 2009

Search

I needed this!

Kello 06.00 herätyskello soi. Tuntia myöhemmin harpon kohti bussipysäkkiä. Työpaikalle päästessäni päivä on jo saamassa voiton pimeästä, mutta toimistoajan päätyttyä illan musta verho laskeutuu jälleen ja kotimatkan alkaessa bussin ikkunasta näkyy vain ohikiitäviä valoja. Minä, joka en ole koskaan aiemmin elämässäni kulkenut bussilla, omistan nyt kaupunkiliikenteen kuukausilipun ja bussimatkan ajan harrastan tauotonta tarkkailua, minkämoisia matkaajia aamulla on ryöminyt esiin koloistaan. Se kaikki on uutta ja jännittävää ja joudun liki skarppaamaan, etten ajaisi oman pysäkkini ohi.

Yhtä lailla yllätän itseni sillä, kuinka rakastankaan aikaisia aamuheräämisiä, kun talo vielä nukkuu ja saan silittää pientä unenlämmintä poskea, juoda aamukahvini rauhassa ja pukeutua ilman, että täytyisi huolehtia muista. Kotiäitivuodet ovat olleet hektisiä näihin rauhallisiin aamuihin verrattuna. Päivällä nautin monimutkaisista työtehtävistäni toiminnanohjausjärjestelmän parissa, lounaasta catering-ravintolassa ja iltapäivän cappuccinosta nykyaikaisessa toimistoympäristössä. Kotiin palatessani ruoan tuoksu tulee vastaan kilpaa lasten kanssa, kaikkien läksyt on tehty ja pienin juoksee halaamaan ennenkuin saan syysillan kostuttamaa takkia riisuttua. Illalla mies sanoo sohvalla, että hehkun. Että aurani voi melkein nähdä paljaalla silmällä (hupsu mieheni taitaa vain nähdä minut uudessa valossa ;) On kyllä kiva huomata, etteivät pyykki- ja vaippavuoret, keräämättömät lelut tai viikosta toiseen toistuvat rutiinit ole onnistuneet pehmentämään päänuppia, vaan jo ekana päivänä "business english" taipuu ja  kymmensormijärjestelmä työntyy esiin takaraivosta ;) Eivät kotivuodet huononna ketään. Hyvin omaksutut tiedot ja taidot kyllä säilyvät kuin tallelokerossa ikään. Turha vaatimattomuus pois vaan ja rohkeasti menoon mukaan. Tää mun töihinpaluu sattui kyllä hyvään saumaan. Kaipasin jo kovasti uusia haasteita ;) Eli hengissä ollaan ja hyvissä voimissa. Kiitos kaikille, jotka jännäsitte näitä ekoja päiviä mun puolesta!

-Sally-

9 kommenttia

 1. Kuullosti melkoisen täydelliseltä päivältä! Onnea vielä kerran uudesta työstäsi!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanalta kuulostaa, nautinnollisia työpäiviä myös tulevaan:)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalle :) Mukavia työpäiviä loppuviikolle, kohta onkin sit viikonloppu ;)

  VastaaPoista
 4. Miehesi ei liene väärässä, sillä tänne asti voi aistia suloisen hehkusi :)
  Iloa myös tuleviin (työ)päiviisi!

  VastaaPoista
 5. kuulostaa kivalta, ja juuri siltä että se on sinulle kivaa :)) onnea, ja menestystä työhön :)

  VastaaPoista
 6. Pia: Kiitos. Vaihtelu totisesti virkistää ;)

  Pampuliina: Kiitos. Kun katsoo asioita uudessa valossa ei aikaiset aamuheräämisetkään tunnu pahoilta ;)

  Linda: Juu, aloitin 1.11. eli heti on sopivasti 4-päiväinen työviikko.

  Mari: Kiitos kaunis. Mut miks mulle tulee mieleen Stephen Kingin kauhuklassikko "Hohto" - The shining ;)

  Työniloa teillekin!

  VastaaPoista
 7. Terhi: Joo ja sen varmaan huomaa! Mä olen kaivannut töihin jo jonkin aikaa.. Vuodet kotona ovat melko yksinäisiä välillä.. Siitä kait tämä blogin kirjoittaminenkin aikoinaan lähti.

  VastaaPoista
 8. olen muuten terhi, joka iltaisin työpäivän jälkeen istahtaa ektorpeille, joissa on Sallyltä ostetut päälliset :)))

  VastaaPoista
 9. Terhi: ..ja istuessasi sohvalla lueskelet blogiani ;) Hienoa! Rentouttavaa viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★