Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Lazy lauantai


Iiihanaa, mulla on tänään vapaa lauantai. Ei töitä, ei koulua, ei mitään mitään sovittua menoa ;) Mä olen aina pitänyt itseäni mestariorganisoijana, mutta nyt täytyy ehkä katsoa peiliin, sillä tämän aamupäivän aloitin kahdella mukillisella kahvia + kahlaamalla läpi parin viime viikon sanomalehdet (joo, ei paljoa klo 06.00 herätyksellä ehdi/jaksa lukea aamuisin lehteä). Järjestelin tehokkaana tyttönä samalla toiseen kasaan sisustus- ja naistenlehdet, sillä niihinhän pitää saada tutustua kaikessa rauhassa ja napostella samalla hyvää suklaata (esim. sinistä Royalia ;). Iltapäivällä hemmottelin itseäni, sillä pääsin yksin kaupoille ja nappasin kärryyn kaksi Golden Capin Winter Apple Cideriä.. Halvat on huvit. Samalla reissulla vierähti kaksituntinen KodinYkkösessä. Katselin joulutavaroita ja leluja "sillä silmällä" ja kotiutin meille ihanan Long Island -tyylisen pallolyhdyn, joka sopii mielestäni hyvin käyttöön ympäri vuoden, myös sisätiloissa.


Työssäkäynnissä on monia hyvä puolia, mutta yksi parhaista taitaa on se, että siitä saa palkkaa ;) Kuukauden asiaa veivattuani hankin nyt uuden pokkarikameran: Canon IXUS 220 HS. Vannomatta paras -- sillä niinhän mä olen viimeiset vuodet toitottanut, ettei yhtäkään Canonia tähän talouteen enää hankita, kun kaksi ensimmäistä olivat melkoisia pettymyksiä ja hajosivat molemmat takuuajan umpeuduttua. Mutta onneksi tekniikka on harpponut aimoaskelin eteenpäin eli toivoa sopii, että kolmas kerta toden sanoo! Laitoinkin uuden kameran heti vaativuustestiin ja kuvasin nämä lyhtykuvat ilman salamaa. Ja huojentunein mielin huokaisen nyt, että saan tämän blogin viimein pois hunningolta, kun on taas toimiva kamera!


Tunnelmallista lauantai-iltaa teille ihanaiset!
 
-Sally-

PS. Nyt kun kamera-asiakin on vihdoin poissa päiväjärjestyksestä, niin ajattelin avata ensi viikolla blogikirppiksen. Saako kannatusta?
 

4 kommenttia

 1. Tämän työssäkäyvän mamman päivä meni täysin siivouksen parissa. Ensi viikonloppuna on toivottavasti mun vuoro päästä yksin kaupoille :)

  Kaunis ja ajaton lyhty, voi tosiaan käyttää milloin vaan. Minulla taitaa olla yksi siideri jemmassa ja taidan ottaa sen kaveriksi ja lähteä saunaan rentoutumaan raskaan päivän päätteeksi.

  Leppoisaa ehtoota sinne!

  VastaaPoista
 2. Virpi: Hyvä idea! Shoppailu + siideri toimii aina ;)

  VastaaPoista
 3. Aina saat kannatusta ja ihanaa laiskottelua! T. tilda

  VastaaPoista
 4. Kannatetaan, täälläkin :) Ihania kuvia! Namskis, mulla on himo tuohon siideriin...onneks lähi-Valtsu on vielä auki ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★