Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Hurmaava harmaa

Stockmann verkkokaupassa on vielä ke 9.11.2011 saakka voimassa kampanja, jossa koodilla FBFANI saa

- 20% alen

vaatteista + kodin tuotteista. Oiva tilaisuus siis hankkia vaikka uusi pikkujoulumekko tai  laittaa astiasto kuntoon ennen Joulua. Mä olen haaveillut aidoista Gant tähtityynyistä jo ainakin viisi vuotta, ja jokunen gant -tyylinen tähtityyny mulla on ollutkin, mutta pitkäaikainen haaveeni on siis ollut, että kun joskus taas aloitan työt, hankin nuo mokomat tyynyt ekasta palkastani ;) Siispä näppäilin nyt viikonloppuna tilauksen verkkokauppaan ja ainoa, mikä jäi harmittamaan oli, että tähtitorkkupeite harmaana oli päässyt loppumaan. Oli ajatuksena nimittäin sujauttaa se itselle Pukinkonttiin.. Mutta siis, jos joku ei vielä tiennyt, niin harmaa on hurmannut mut totaalisesti tänä syksynä:
Näitä siis odottelen saapuvaksi ensi viikolla. On kuulkaas mukava tunne, kun voi useamman vuoden tauon jälkeen ottaa omat haaveet ja unelmat "hyllyltä" ja tarkastella niitä, että vieläkö ne ovat toteuttamisen arvoisia ;) Tietyt asiat on ja pysyy, vaikka aika muuttaakin ihmistä. Mulla höpsöllä se on tää tähti!

Sunnuntaiterkuin

-Sally-

6 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä! On kyllä kaunis tuo harmaa väri!

  Mukavaa sunnuntain jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Linda: Eiks ookin? Harmaan kaveriksi passaa kaikki!

  FanniAuroora: Kiitos kaunis tunnustuksesta!

  Sisustusta sydämellä: Noi tähtityynyt on niiiiin kodikkaita! Eikä 5-sakarainen tähti oo liian jouluinen vaan käy sisustukseen ympäri vuoden.

  Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Harmaa on pop! Se on kyllä mahdottoman hyvä väri vähän joka lähtöön. Yllätyin ihan, kun katsoin meidän uusia asuntokohteita ja niissä oli käytetty niin paljon harmaata. Täkäläisittäin värit ovat kuitenkin yleensä huomattavasti trendittömämpiä.

  Ihania tähtituotteita! Kyllä näiden kanssa kelpaa.

  VastaaPoista
 4. V0i nuo harmaat jutut on kyllä niin <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★