Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kevätkiireitä


Mihin nää päivät ja viikot oikein katoaa? Ootteko huomanneet samaa? Olen koittanut pakertaa koulujuttuja, sillä valmistuminen ja sitä varten annettavat näytöt lähestyy (sisustusalan yhteinen ammattitaito, sisustusmyyntityö ja sisäpintakäsittelyt). Niistä lisää myöhemmin omassa postauksessaan. Loppuviikosta perjantai ja lauantai menee taas koulunpenkillä, aiheena meillä on huonekalujen kunnostus ja -maalaus. Tuntuu, että päivät ei riitä mihinkään, aina on ilta ja asiat junnaa. Eilen tosin katosi kiva parituntinen parturintuolissa ja uus kevättukka on nyt ihanan kevyt ja raikas. Tummaa alla ja vaaleeta päällä. Tykkään!Kimppu tulppaaneja piristää. Samoin iltateelle katettu tarjottimellinen ciabattaleipää kera mozzarellan, tuoreiden basilikanlehtien, oliiviöljyn ja mustapippurin. Herkullista! Ostoskärryyn hyppäsi myös jo pussillinen rairuohon siemeniä sekä ekat pienet suklaamunat. Pääsiäinenhän on tuota pikaa.

3 kommenttia

 1. Myös täällä tuntuu, että päivät vain vilahtavat ohi. Kiirettä siellä sun täällä.
  Kevättukka on kiva - itsekin kävin juuri lauantaina kampaajalla ja leikkautin omani - raitoja mietin kovasti, mutta kun just on saanut oman värinsä takaisin koko kuontaloon ja olin päättänyt, että ei enää värjäyksiä, niin pidin pintani. Mutta saas nähdä kuinka käy kevään edetessä;)
  Mukavaa viikkoa sinne noiden herkkujen kanssa, nams!

  VastaaPoista
 2. Ihania herkkuleipiä olet ehtinyt kaiken kiireen keskellä väsätä. Voimahaleja opiskelujen loppuunsaatamiseen. Onneksi kevät ja valoisampi aika antaa varmasti myös lisävirtaa.

  VastaaPoista
 3. Voikun kuulostaa niin ihanan tutulta ;)
  Eilen viimeksi huomasin (klo 22) että tänään on yhden tehtävän jättöpäivä, ja mä olin sen unohtanut ihan täysin. No, yö oli pitkä ja tehtävä palautettu :)

  NUO LEIVÄT NÄYTTÄÄ NIIIIN HERKULLISILTA!!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★