Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Naked truth: Koti viikonlopun jäljiltä

Moikkis ihanat! Ja aurinkoista uutta viikkoa. Koti 3:lle blogin Anne heitti mua kivalla haasteella, johon lähdin oitis mukaan. Jokin aikaa sitten Indiedays ja Inspiration blogeissa kiersi "naked truth" haaste, jossa bloggarit näyttivät kasvonsa ilman meikin häivää. Tällä kertaa näytetään kodin nurkat normaalikuosissa eli ilman moppausta ja photoshoppausta ;) 

Are you ready? Aurinko paistaa ja viikonlopun jäljiltä meidän olkkari näyttää tältä:



Ei nyt ihan hirveän paha, mutta pientä epäjärjestystä kuitenkin ;) Muksut tykkäävät peuhata tyynyillä ja tehdä niistä "pesiä" telkkarin ääreen. Siinä sitten on mukava mussuttaa namia ja katsoa tallenteita jumpsuit päällä! Toi turkinpippuripussi on kyllä mun jäljiltä, samoin kynttilät, joita poltettiin lauantai-iltana, kun oli "earth hour".

Olkkarin ruokapöydällä on myös mun opiskelupaprut levällään, sillä kaksi tutkintotilaisuutta olisi puristettava vielä kasaan kahden seuraavan viikon aikana. Plantagenista hain perjantaina leikkonarsisseja, kimppu maksoi alle 2e. Keltainen todentotta piristää! Rairuohot on itämässä ja tipuset + muut pääsiäistavarat kaivelimme viikonloppuna esiin (paperinkeräyslaatikkomme on näemmä tyhjennyksen tarpeessa ja Pikkusiskon korttiaskartelut on unohtuneet lattialle, takkaluukku pitäisi pestä ja pölyt pyyhkiä  ;) 




Siivoan ja käyn kaupassa usein jo torstaina viikonloppua varten, sillä perjantaina on sitten mukava vain vaihtaa vapaalle. Musta tuntuu, että näin maanantaina onkin melkein suurempi urakka, kun joutuu siivoamaan viikonlopun boheemielämän takaisin arkikuosiin.. Blaah! Eilen jäi näemmä pyykkikoneen täyttökin kesken, kun ajeltiin mummulaan Palmusunnuntain viettoon. Mutta se olikin laatuaikaa parhaimmillaan.

Hähää, tän haasteen mä haluan ehdottomasti jakaa eteenpäin ja haastan mukaan seuraavat blogit:

Mustikkamäki
Pieni Lintu
Villa Vaahtokarkin tarinoita 
  
Muutkin voitte napata haasteen halutessanne mukaan!


14 kommenttia

  1. Teillä näyttää kauniilta siltikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana Susanna! Kun tilaa on tarpeeksi (tai tavaraa tarpeeksi vähän), niin pieni epäjärjestyskin on sallittua ;) Mutta arvaa vaan, kuinka monta kertaa viikossa mä kerään noi tyynyt lattialta takaisin sohvalle.. Ja seuraavalla kerralla kun tuun olkkariin, niin ne on taas räjähtäny?!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. ;) Voi kiitos. Aurinko sen tekee! Valoisaa ja avaraa taas pitkästä aikaa!

      Poista
  3. Voi kiitos haasteesta! Onneks en ehtinyt vielä saada viikonlopun boheemielämän jälkiä raivattua, koska täälläkin suurin raivauspäivä on aina maanantai. Eli mitä järkyintä realitya tulossa, nappasin kuvat nimittäin heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teilläkin eletään perjantaista sunnuntaihin boheemielämää? ;DD

      Odotan malttamattomana postaustasi!

      Poista
  4. Ihanaa nähdä, että säkin teit tämän! :) Realismin verhon avaaminen on välillä huojentavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai mä tartuin tähän! Kaikenmaailman kasoja ja kekoja sitä tuleekin rakennettua viikon mittaan ;) Nyt on onneksi pyykkikonekin pessyt tuon tursuavan kasan ja suunnittelen jo Pääsiäispyhien tarjoiluita... Pitäiskin varmaan näyttää, miltä keittiö näyttää päivän kokkailujen jälkeen ;DD

      Poista
  5. Täytyy kyllä sanoa, että teillä tuo olohuone + ruokailutila on todella viihtyisän näköinen. Sisustuksen raamit ovat vielä niin mukavat, että tyynyjä ja muita pientavaroita vaihtamalla saa erilaisia fiiliksiä luotua.

    Huh, onneksi muillakin on noiden kierrätyspaprujen kanssa vähän tekemistä. Ja sitä mainosta ja muuta pahvia ja paperia tulee niin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, ja kiitti vielä tästä kivasta haasteesta ;)

      Postilaatikkoon tulee valtavat määrät paperia! Mutta jos laittaa "ei mainoksia" kyltin, niin ei saa edes paikallisia ilmaisjakelulehtiä :/ Ei kiva. Onneksi paperit on helppo viedä paperinkeräykseen ja pahvit käyttää sytykkeinä/ viedä keräykseen nekin.

      Mukavaa uutta viikkoa!

      Poista
  6. Teillä on niin siistiä ! Tuo ylipursuileva pyykkikone on hauska, todellista lapsiperheen arkea :)
    Mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti AnniK. Mä oikeesti totaalisesti unohdin koko pyykkikoneen eilen ;) Mutta nyt on pyykit pesty!

      Aurinkoa päivääsi!

      Poista
  7. No, ei paha...kaunista on edelleen ja kiva haaste. Kyllähän sitä yritetään aina vähän stailata isompia rojukasoja kuvien tieltä tai otetaan kuvat tietty mielummin siivotusta kodista kuin siivoamattomasta.
    xx

    VastaaPoista
  8. Hihi...tähän on kiva tarttua!!! Yritän muistaa kun ehdin napata kameran kouraan. :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★