Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LEXINGTON SUMMER 2013


Viime viikolla käväisin Helsingissä tutustumassa Lexingtonin tämä kesän 2013 ja tulevan syksyn mallistoihin. Ja voinen paljastaa, että varsinkin ensi syksyn mallisto tulee olemaan upea ja kovasti meidän suomalaisten mieleen, sillä sisustustekstiilivalikoimaan tulee uutena värinä hurmaava harmaa!

Huom. tämänkertainen postaus on toteutettu yhteistyössä Lexingtonin kanssa eli kuvat sisältävät tuotesijoittelua.

- Mutta eipä ihan vielä heitetä ajatuksia syksyyn, sillä paahteinen kesä odottelee ensiksi vuoroaan!* BEACH * SAND * SURF * SUNSHINE * LEXINGTON COMPANY *

Lexingtonin rento beach house tyyli on vienyt ainakin minun sydämeni: mielikuvissa kiireetön päivä rannalla, sininen meri, kuuma hiekka varpaiden alla, lämmin tuuli kasvoilla, mehuhetki puiden katveessa.. Vaatteet, joihin on mukava pujahtaa rantapäivän päätteeksi, kun aurinko tuntuu vielä iholla. Koti, johon on aina yhtä mukava palata.
Ruutua, raitaa, tähtiä, amerikanlipun värejä, rentoa ja kodikasta! Tuttua ja ajatonta tyylikkyyttä, "slow fashionia" muotia joka ei vanhene kaapissa, vaan pysyy mukana menossa vuodesta toiseen. 

Grillikausi alkaa pian, toukokuussa, kohta Vapun jälkeen. Mikään ei maistu niin hyvältä kuin yhdessä ulkona grillattu pihvi, kun sen voi syödäkin ulkona, omalla terassilla.
 


- Suuret kiitokset vielä Lexingtonin Kati + Maria vieraanvaraisuudestanne ja todella mukavasta aamupäivästä!


Lexington kesä 2013 kuvastoon voit tutustua kätevästi netissä. Klikkaa tästä. 

3 kommenttia

 1. Voi, tuli niin kesäinen fiilis näitä katsellessa :)Kuvittelin ittseni laiturilla, hiekkaa varpaiden välissä ja beach pyyhe :))

  VastaaPoista
 2. Ovat kyllä kivoja. Kävin tutkimassa nettisivuja. Nyt ei puutu kuin se rantatalo :)

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja <3 Meillä on muuten jossain tuollainen jenkkilippuvärinen patakinnas...täytyykin kaivaa se esille :)

  Ja hei, mulla on vieläkin vastaamatta sun viestiin. Mutta tänään illalla siihen vastaan. Nyt Julian koulun talviriehaan. Brrrr...mitenkähän siellä tarkenee :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★