Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Täys kymppi!

 


Meidän Junior täytti 10v. jo parisen viikkoa sitten, mutta juhlia on jouduttu siirtämään ensin mun opiskeluviikonlopun ja sitten sankarin sairastelun vuoksi. Nytkin Pääsiäinen pukkaa päälle, joten päätimme järkätä juhlat alta pois!

Viikonloppuna askarreltiin kutsut. Muutama paras kaveri (eikä missään nimessä tyttöjä!), lempiväri keltainen ja paljon herkkuja! Angry birdsit tulivat kehiin käytännön sanelemana, kun hämis, cars-leffan hahmot ja nalle puh olivat niiiiiiiiin out ;) Ja niinpä meillä mekasti tänään iloinen joukko pikkupoikia!


 
Olen otettu, että kymppivuotiaallemme kelpasi vielä äidin järkkäämät synttärit eikä tarvinnut vuokrata lasertaisteluareenaa, keilarataa tai hampurilaisbaaria juhlapaikaksi. Vaikka sellaiset juhlat olisivat varmaan äidille "helpot" tarjoilujen suhteen.. Hirmuisen kivoja lahjoja kaverit olivat hankkineet, eli selvästi tiesivät, mistä kamu tykkää. Eräs luokkakaveri toi kortin + 20e setelin, koska ei tiennyt, mitä ostaa. Minun mielestäni se oli hirmuisen iso raha. Ootteko samaa mieltä?

Pieni lihansyöjäkasvi on osoittautunut lahjoista kiinnostavimmaksi! Sen saamisen ehtona oli, ettei saa uhkailla syöttää sille Pikkusiskoa iltapalaksi ;) Nappasin sen kärryyn Plantagenissa, samalla kun ostin pääsiäiskukat. Samanlaisia olen nähnyt myös Ikeassa. Kasvin "suu" oikeasti sulkeutuu, kun sinne työntää vaikka lyijykynän.Pääsiäisen pyhinä saamme vielä kummit ja isovanhemmat kylään. Sitten herkutellaankin oikein piiiiiitkän kaavan mukaan. Tykkään!
 

6 kommenttia

 1. Onnea synttärisankarille! Aika isola summalta tosiaan kuulostaa kaksikymppinen kaverilahjana mutta muutenkin näin euroaikana tuntuu ettei lahjaksi voi kovin pientä seteliä antaa. Meillä taas keväällä useammatkin ylppärijuhlat tulossa ja kyllähän se viisikymppinen tuntuu olevan sellainen summa joita yleensä annettaan.
  Mukavaa pääsiäistä sinne teille :)

  VastaaPoista
 2. Onnea kymppivuotiaalle! Angry birds toimii hyvin sekä tyttöjen että poikien synttäriteemana, ja sillä saa mukavaa värikkyyttä synttärisomistukseen.

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea tuo lihansyöjäkasvi :) Kiinnostaisi varmaan meidänkin poikaa, vaikka onkin vasta 4,5 v. Täytyypä pitää mielessä.. Olen yleensä hankkinut kavereille n. 10-20 eur hintaisia lahjoja. Pelkkänä rahana annettuna se on mielestäni ok, vaikka ylärajoilla mennään. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Ihanat juhlat! Siis tosi coolit :) Onnea minunkin puolestani, 10 v. on tärkeä rajapyykki. Änkkärit on osoittautunut hyväksi monessa menossa.

  Meillä aika usein lahjaksi annetaan lahjakortteja. Yleensä kortti on 15$, mutta oikein hyvälle frendille voidaan antaa 20$ tai 25$. Kerran yksi luokkatoveri (kaikki luokkakaverit pyydettiin luonnontieteelliseen museoon synttäreille) toi lahjan, joka oli lähempänä 100$ ja siinä piti miettiä toisenkin kerran. Lahja ei saisi olla liian kalliskaan niin, että vastaanottajalle tulee siitä epämukava olo.

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon, mitkä juhlat ja mitkät herkut!!!
  Ihanaa pääsiäistä.
  XX

  VastaaPoista
 6. Onnittelut 10 vuotiaalle! Huikeat juhlat on ollut ja kaunista on, tuo angry birds- teema toimii erittäin hyvin minun lapsenlapsillakin :)). Kiva idea laittaa rairuoho kasvamaan angry birds mukiin.
  Aurinkoista pääsiäsisunnuntaita!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★