Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Blogikirppis


Moikka ihanat ja mukavaa maanantaita! Viikonlopun syömingeistä selvitty ja mitkä helteet onkaan luvassa tällä viikolla koko maahan! Mahtavaa.

Reilu kaksi viikkoa enää meidän muuttoon, joten vauhti kiihtyy toukokuun loppua kohden. Blogi saattaa siis jäädä hieman hunningolle tästä johtuen, mutta koittakaa kestää.


Blogikirppis * Bloppis * Blogikirppis
Blogikirppikseltä löytyy mm. tyynynpäällisiä, naulakoita, vanhoja avaimia, pari keittiöhyllyä ym.

Ylimääräiset tavaramme naputtelen nyt blogikirppikselle, joka aukeaa siis tänä iltana klo 18:00. Viimekertainen kokeilu blogikirppiksestä facebookin puolella oli oikein onnistunut, joten tälläkin kertaa kirppistellään Sally*s facebook sivuilla kuva-albumissa nimeltä "blogikirppis". Pääset sinne tästä linkistä!

Myös peltitähtiä riittää vielä myytäväksi asti - kokoja 45cm, 30cm ja 15 cm.  

EDIT: Peltitähdet loppu! 13.6.2013 Sally kiittää.


T e r v e t u l o a   l ö y d ö i l l e !


Postauksen ylimmässä kuvassa on tähti nro 2. koko 45 cm. Väri on alkuperäinen rustiikkinen "rusty", mutta voi helposti suhumaalata sprayllä mieleisensä väriseksi!

Näitä peltitähtiä käytetään Amerikassa onnentuojina, siis hevosenkengän tapaan. Tasareunaiset, teräväkulmaiset ja viisisakaraiset tähdet ovat nimeltään "authentic barnstar" (nrot 1-3), kuvan tähti nro 4 on väriltään kulutettu "old white" (kellertävä) ja ns. pehmeäkulmainen tähti, kuten myös Lexingtonin tähdet eli "vaan" tähti. Niissä on eroa myös valmistustavassa, sillä vanhanajan teräväkulmaiset tähdet on tehty stanssaamalla käsityönä. Mm. marketeissa myytävät peltitähdet olevat "3D-tulostettuja" eli kokonaan koneellisesti valmistettuja.

A barnstar or barn star, primitive star, or Pennsylvania star is a decorative painted object or image, often in the shape of a five-pointed star, but occasionally in a circular "wagon wheel" style, used to adorn a barn. They have no structural purpose, but may be considered lucky, akin to a horseshue mounted over a doorway. They are especially common in Pennsylvania and frequently seen in German-American farming communities. [Lähde: Wikipedia]

2 kommenttia

  1. Ihanat korkkarit. Olitko antanut malli- ja kokovinkin valmiiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin. Nää on nimittäin sama malli kuin ne punaiset, jotka mulla oli jalassa indiedays inspiration blogipartyissä! Ja niin hyvät jalassa ;) Kuin valetut mulle.

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★