Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Puhtaat valkeat lakanat


- Huomenta ihanaiset! Arvatenkin moni viettää vapaapäivää tänään?

Eilinen Helatorstai pakkailtiin, siivoiltiin ja pyöräiltiin. Säätietojen lupaamat sateet olivat onneksi vain kuuroluonteisia. Illalla rentouduttiin vielä saunan lämmössä ja vaihdettiin kaikille puhtaat petivaatteet.
Valkoinen jatkaa suosiotaan meidän sisustuksessa! Pussilakanat ja tyynyliinat Annon ryppypellavaa - ja paranevat vaan pesusta pesuun! Pakko oli rullata farkkumatot sängyn alle ja kaivaa nämä pehmeät valkoiset matot takaisin. Makuuhuone raikastui kertaheitolla ja näissä lakanoissa on mukava laskea lampaita ;)

Happy Friday!

14 kommenttia

 1. Kyllä noissa lakanoissa uni maittaa :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Minulta on selvästi jäänyt jotakinnhuomaamatta...uusi koti, muuttolaatikot...?? Olette siis muuttamassa, eikö ole ihanaa ja jännittävää?? Jään seuraamaan mihin uusi kaunis mattosi muuttaa...mukavaa viikonloppua!!
  Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutto on aina ihanaa ja jännittävää! Nimim. "jo yli 20 krt muuttanut ;)"

   Osin ahkerasta bloggailustanikin johtuen tämä paritaloasuntomme on löytänyt uudet omistajat ja valkoinen ja valoisa kotimme saa uudet asukkaat kesäkuussa. Asiaan ei siis liity dramatiikkaa ;) Me löysimme kivan omakotitalon vuokralle, josta lisää tuonnempana.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Pellavalakanat ovat ihanan, taidankin vaihtaa sänkyyn tänään pellavaa.

  "Etäpäivällä" tänään, luen sähköpostit, joita olikin näköjään kertynyt kymmeniä eilisenkin aikana. Ihan joka puolella maailmaa ei vietetty helatorstaita. Suomalaisilta asiakkailta ei sitten olekaan tullut ke-iltapäivän jälkeen kuin yksi viesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja tollaset etäpäivät! Tulevaisuudessa työnkuva muuttuu varmasti siihen suuntaan, että kaikilla aloilla työ ei ole enää sidottu fyysisesti johonkin tiettyyn paikkaan. Musta ainakin tuntuu, että etänä voisin olla jopa tehokkaampi työntekijä - kun ainakaan kahvitauot ei venyisi tyttöjen kanssa rupatellessa ;)

   Viikonloppuja!

   Poista
 4. Ihanan raikas ja harmoninen makuuhuone!

  Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä pakkaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikas ja harmoninen, indeed. Pellava on lisäksi ihanan tuntuinen iholla.

   Kiitti. Tsemppiä tarvitaankin, sillä vauhti kiihtyy varmasti, mitä lähemmäs kuunvaihdetta mennään ;)

   Poista
 5. Valkoiset pellavalakanasi ovat kyllä ihanat. Kyllä noissa kelpaa lampaita laskea :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! Ihanat nukkua, mutta arvaatko mitä? Ryppypellavaisesta tyynyliinasta tulee nukkuessa RYPYT NAAMAAN! Ne painaumat siis tarttuu ihoon ;) Vähänkös naurettiin lasten kanssa aamukahvipöydässä!!!

   Poista
 6. Oi kyllä on niin ihanan näköistä! Onkohan Anno sarjaan vieläkään tullut pellava lakanoita? Muistin juuri että niitä ei saa oikein mistään...kyselin viimeksi kotimaisesta yrityksestä joka valmistaa pellavaverhoja, niin ei heiltäkään saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Annon aluslakanoita ei ollut pellavaisina, ainoastaan pussilakanoita, tyynyliinoja, sivuverhoja (hmm, sellaistahan voisi ehkä käyttää lakanana ;), verhokappoja, kaitaliinoja ja pöytäliinoja. Mutta ihanan iso valikoima!

   Viikonloppuja!

   Poista
 7. Näitä kotimaanblogeja lukiessa tulee kyllä Suomi-ikävä :( Ja nyt sitten vielä Puhtaat Valkeat Lakanat, joka olikin mainio tv-sarja.

  Kyllä noissa lakanoissa kelpaa laskea lampaita. Mä en varmaan pääsisi kahta pidemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Johanna, kiitos. Puhtaat valkeat lakanat oli munkin lempparisarja.

   Tiedätkö, USA-blogeja lukiessa mulle tulee niiiiiiiin Amerikan ikävä! Siitä tulee nyt syksyllä 25v. kun olin vaihto-oppilaana... Kauheeta, miten nopsaan aika kuluu!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★