Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Sisustusostoksia Tanskasta


Sallyn Tanskan tuliaiset on nyt arvottu ja molemmat voittajat löytyneet! Onnea vielä Laura + Katariina! Laitan arvontavoittonne postiin heti huomenissa.

Paljon on myös kyselty, mitä ostin itselleni Tanskan matkaltamme. Täytyy tunnustaa, että sedan mallisen henkilöauton takapaksiin ei kauheasti paljon muuta mahtunut kuin 5-henkisen perheen kahden viikon kamppeet, mutta jotain ihanaa sentään löysin ;)
Alennusmyynnit olivat pistäneet ainakin Köpiksen sekaisin ja hinnat sen vuoksi paikoin kukkarolle oikeinkin sopivia. Käytännöllisenä ihmisenä Ferm Livingin uutuuksista itseäni puhutteli nämä talonmuotoiset leikkuulaudat tammea - eli yksi sellainen, kiitos.

Talon muotoinen kynttilänjalka on löytöni sisustusliikkeestä nimeltään Huset & Holst ja muistuttaa muotokielellään ikuisesti sydämellisestä Skagenista. ♥ Kynttilänjalka on valmistettu kierrätyspuusta ja se on tiikkiä. Kynttilänpidikeosa on mustaksi maalattua rautaa. Kööpenhaminan Fredriksbergistä ostin sitten sille kaveriksi kaksi takorautaista mustaa kynttilänjalkaa.Kööpenhaminasta löysin muuten nämä muutkin! Valokuvakehys jäi vaivaamaan jo edelliskertaiselta Tanskan matkaltamme ja nyt vihdoin sain sen. Siihen voisi laittaa kuvan, joka muistuttaa tästä ihanasta lomamatkasta. Illums Bolighus ja Magasin - niissä kiertelyyn menee kokonainen päivä! Kirjoittelen vielä erillisen postauksen kaikesta ihanasta, mitä sisustusliikkeissä tuli nähtyä ja kuvattua...


Pari kirpputorilöytöä ja muutamia ostoksia Ruotsin puolelta tarttui myös mukaan. Niistä lisää myöhemmin. Hankin myös hauskoja postikortteja reissusta ja joka kerta matkoiltamme ostamme perheen soittajajäsenille plektroja ;) Tämä nippu sisustuslehtiä lämmittää eritoten mun sydäntäni. Oih!

Happy Sunday!

6 kommenttia

 1. Upeita löytöjä! Tuo lehtikasa näyttää aivan kadehdittavan herkulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tulee ihana syksy! Ei haitta vaikka sataa aina, mä luen lämpimässä näitä lehtiä ;)

   Poista
 2. Sinulla on taito löytää sieltä tavarapaljoudesta aina jotain kivaa. Ja taitaa olla ihan siunaus, että matkatavaroiden lisäksi ei voi kovin suuria hankintoja tehdä :)

  Niin, ja onnea arvonnan voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Oishan tuolla ollut vaikka mitä ihanaa ostettavaa, mutta pysyin hienosti järjissäni kaikkien ihanuuksien keskellä. Ajattelin kirjoitella näkemästäni ihan erillisen postauksen vielä. Kun jotain tuolta Tanskanmaalta rantautuu meille koto-Suomeenkin ja sisustuskauppoihin, ainakin sitten ensi kesäksi. Mulla on pari vankka epäilystä ainakin, mikä voisia istua tänne..

   Poista
 3. Ihana läjä luettavaa! Nimimerkillä "sisustuslehti-addikti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Parasta on, että ehdin ostaa osasta lehtiä kesä + heinäkuun numerot, kun olin nopea!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★