Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VÄÄKSYN KAUNIS KANAVA
Viime viikkoisella Vääksyn visiitillämme piipahdimme luonnollisestikin myös Vääksyn kanavalla. Erikokoista laivaa ja venettä meni molempiin suuntiin - ja innokkaita melojia samoin. 

Kanavan yhteydessä on nostosilta, jossa lapsilla riitti myös ihmettelemistä. Ja Kanavan Kunkun terassi oli täynnä ruokailijoita. 

Vääksyssä on paljon tekemistä myös lapsiperheille. Siellä on hyviä, matalarantaisia uimapaikkoja sekä kiva ilmainen liikennepuisto, jossa voi ajaa polkuautoilla. 

Vanha Vääksy nettisivustolta löytyy nämä ja paljon muutakin *klik*- Vinkki! Äidit shoppailemaan ja iskät lasten kanssa siksi aikaa rantsuun. Meillä toimi ainakin hyvin! Vääksyssä taitaa olla tätä nykyä 6 sisustuskauppaa, joten päiväretki sinne ei ole lainkaan hullumpi ajatus ;)  Maisemat ainakin on huikeita!
Vääksyn kanava on Asikkalassa sijaitseva kanava, joka yhdistää Vesijärven Päijänteeseen. Vedenpintojen ero näiden kahden välillä on noin kolme metriä. Kanava kulkee toisen Salpausselän poikki ja se on Suomen vilkkain veneilykanava.  

[Lähde: Wikipedia]

2 kommenttia

 1. Me vietetään kesäisin viikko Asikkalassa ja kanavalle on aina pakko päästä, ekana testataan kioskin puujalat ja siitä etiäpäin ...Mä en oo löytäny vääksystä ku 2 ihanaa sisustuskauppaa,missähän ne 4 muuta on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, viikko Vääksyn maisemissa.. Varmasti Riitta ihanaa!

   Putiikit Vääksyssä:

   - Zoom Design, Asikkalantie 2
   - Lauran Kauppa, Vääksyntie 3 (legendaarinen)
   - Millan Putiikki, Vääksyntie 4 (pop-up-kauppa 31.8. asti)
   - Hippaheikki & Hillariina, Kasöörikuja 9 (ihania lasten juttuja)
   - Kanavan Kunkku Sisustusmyymälä, Kanavatie 17
   - Sisustuskahvila Kardemumma, Anianpellontie 1 (ihan uusi)

   Ja muitakin ihania tietty, mutta tässä nämä sisustuskaupat ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★