Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Zoom Design - Silmää sisustukselle


Blogiyhteistyö

Zoom Design avasi laajennetun myymälänsä Asikkalan Vääksyssä viime perjantaina ja minulla oli kunnia saada olla mukana avajaispäivän hulinoissa. Ja hulinaa riittikin - teitä sisustamisesta kiinnostuneita kävi ekan päivän aikana tutustumassa Zoomissa liki neljäsataa! Valtava määrä. Wow!
- Oma roolini oli toimia "juoman laskijana" eli toivottaa tervetulleeksi myymälän avajaisiin ja tarjoilla hellepäivän viilennykseksi kuohuvaa + pikkupurtavaa.

Sisustusvinkkejäkin jaettiin ja jutusteltiin mukavia. Avajaisviikonlopun tarjouksina olivat mm. Designers Guildin tilaustapetit ja kankaat -20% sekä erä Lexington tyynynpäällisiä -30% (tarjoukset ovat voimassa 10.8. saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää!) Mukana menossa olivat myös Lexingtonin hurmaava Katariina sekä mm. Day Birger et Mikkelsen Suomi. Zoomin valikoimaan kuuluu muuten nyt myös ihana tanskalainen Tine K Home.

Ihana Natalia!


Zoom Design on valloittavan pariskunnan, Natalia Mestertonin ja Tomi Kulmalan, pitämä sisustus- ja lifestylemyymälä Asikkalan Vääksyssä. Se avasi ovensa ensimmäisen kerran vain kolmenkymmenen neliön tiloissa, mutta on laajentanut vuosien mittaan valikoimaansa ja asiakaspiiriään roimasti. Eikä ihme - Natalialla ja Tompalla on selkeästi silmää sisustukselle!

Uudistuneen myymälän yleisilme on Tomin käsialaa. Musta sisäkatto palkkeineen on dramaattinen, muttei lainkaan raskas. Jo sisäänastuttaessa vaikutelma on kutsuva ja hyvällä tapaa hotellimainen, sellainen lounge -tyyppinen. Myynnissä olevia tuotteita on taidokkaasti yhdistelty sopimaan toisiinsa, joten ne tarjoavat samalla arvokkaita sisustusvinkkejä asiakkaalle.

Näyteikkunat ovat suuret ja niiden somistuksesta vastaakin Natalia. Lexington pääsee loistavasti oikeuksiinsa ja Natalia halusi nimenomaan korostaa tällä kertaa Lexingtonin maskuliinisuutta ja raikkautta. Jouluun mennessä sisustustalo tulee laajentumaan vielä entisestään, kun myymälätilan päätyseinän pariovet aukaistaan ja vanha liiketila yhdistyy tähän uuteen. Liki 400 neliötä myymälätilaa vakuuttavat tuolloin vaativammankin shoppailijan ;) Remontin myötä myös rakennuksen ulkokuori tulee saamaan tyylikästä mustaa ylleen ja ensi kesänä Lahti-Jyväskylä -tieltä Vääksyyn käännyttäessä ei Zoomin sisustustaloa voi olla huomaamatta!


- "Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan uuteen liikkeeseemme!"


Sally suosittelee!

Poiketkaahan, kun ohi ajatte! Tai oikeammin: älkää ajako ohi, vaan poiketkaa ;) Zoom Design löytyy Asikkalan Vääksystä osoitteesta Asikkalantie 2 ja sisustusmyymälä on avoinna elokuun loppuun asti päivittäin, muulloin ma-la. Matkaa Lahdesta vain 25 km, Tampereelta 125 km ja Jyväskylästä 150 km.

4 kommenttia

 1. Vääksyssä on kuulemma muutenkin paljon ihania sisustusliikkeitä. Täytyypä joskus poiketa. Ja siihen leipäkyselyyn; Meillä sitä myydään Citymarketissa. Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, Vääksyssä taitaa olla tätä nykyä 6 sisustuskauppaa! Kannattaa lähteä vaikka ihan varta vasten ajelulle ;) Millan pop-up kauppakin on Vääksyssä vielä elokuun loppuun.

   Kiitos tosta leipävinkistä! Mun pitääkin tutkaille meidän marketin valikoimat. Nyt muistin, että laivan tax-freessä oli Ahvenanmaan mustaleipää tms. Oiskohan se saman tyyppistä?

   Kivaa viikonalkua myös sinne!

   Poista
 2. Näyttääpä tosi mukavalta! On vaan harmillisen kaukana meistä :( Pitäisi joskus säätää joku Suomi-tournee tuon kautta. Mitähän nää sanoisi, jos piirtelisin reitin kivat liikkeet karttaan merkkaillen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana Rilla! Mulla on aina "ketunhäntä kainalossa" meidän kesäreissuilla - eli retket suunnataan usein siten, että mamma pääsee vähän shoppaamaan samalla ;)

   Vääksyssä on nykyään oikein sisustusliikekeskittymä! 6 putiikkia kilsan-parin säteellä:

   - Zoom Design, Asikkalantie 2
   - Lauran Kauppa, Vääksyntie 4
   - Millan Putiikki, Vääksyntie 4 (pop-up-kauppa 31.8. asti)
   - Hippaheikki & Hillariina, Kasöörikuja 9
   - Kanavan Kunkku Sisustusmyymälä, Kanavatie 17
   - Sisustuskahvila Kardemumma, Anianpellontie 1

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★