Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tanskan tuliaiset on arvottu + Terkut asuntomessuilta!

Asuntomessujen lehdistöpäivä oli tänään ja huomenna perjantaina 12.7.2013 messut aukeavat yleisölle. Tässä muutama makupala Hyvinkään messuilta: pehmeää pastellia, vastakohtana vähän rokahtavampaa, tanskalaistyyliä, skandinaavisuutta, kohahduttavaa arkkitehtuuriakin. Lisää kuvia löytyy Sally*s facebook sivulta *klikkaa sinne myös*
Tanskan tuliaiset on myös arvottu hetki sitten - suurkiitokset kaikille osallistujille!  Onnellisille voittajille niin täällä bloggerin kuin facebookinkin puolella on ilmoitettu sähköpostitse. Kannattaa kurkata, oletko juuri Sinä Onnetarten suosikki tänään ;)

4 kommenttia

 1. Majakat ovat niin hauskoja! Olette ehtineet jo asuntomessuillekin. Aika hurja sauna, uskaltaisinkohan mennä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva ei tee oikeutta tolle saunalle. Se oli oikeesti aika makee! Kuten koko talokin, suorastaan rock!

   Poista
 2. Moikka pitkästä aikaa! :)
  Messut vähän kiinnostais, mutta katotaan riittääkö aika ja saanko miehen houkuteltua mukaan. Sun kameraan on ainakin taltioitunut houkuttelevan näköiset kuvat.

  Tanskan kuvat edellisissä postauksissa, voih. Mä rakastan sitä maata!! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi moi! Lämmin kiitos viestistäsi, Christina!

   Asuntomessut eivät tänä vuonna tarjoa kauheasti uutta ja inspiroivaa. Aika tavallista ja monessa paikassa jo nähtyä pääosin. Vai ollaanko täällä blogimaailmassa niin edellä, että messutalojen ratkaisut vaikuttivat hieman jo aikansa eläneiltä osin. Toisaalta messutalot ovat ehkä nyt lähempänä tavallista kuluttajaa kuin pitkiin aikoihin. Lehdistä saa aika hyvin esim. lehtikuusella vuoratun kivitalo Majan tiedot ja kuvat - mutta sen atmosfääri on kyllä ainutlaatuinen eli siitä joko tykkää tai ei ;) Suosittelen tutustumaan, jos päätätte mennä messuille.

   Tanska sen sijaan, oih, tarjoaa yllätyksiä ja kauneutta aina vaan! Oispa aikaa ja rahaa, niin viettäisimme siellä pidemmänkin pätkän...

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★