Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Keskellä viikkoa


Kyllä meitä nyt hellitään hangilla ja pakkasella. -19 mittarissa ja mä ainakin viihdyn mieluiten kodin lämmössä ;) Paitsi eilen, kun oltiin miehen kanssa leffassa, "Vuonna -85" elokuvan ennakkonäytöksessä. Manserockin ylistys, menkää ihmeessä katsoon, kun se tulee leffateattereihin tammikuussa. Hassua ajatella, että vuonna 1985 olin vasta rippikouluikäinen, ihan lapsi vielä. Mies sentään oli jo käynyt armeijan ja hurmasi naisia takatukkakampauksellaan! Päähenkilö suhasi valkokankaalla sinapinvärisellä Datsun 100A:lla ja leffa herätti molemmissa hauskoja muistoja, vaikkei toisiamme vielä silloin tunnettukaan..


Ekan hyasintin nappasin kauppareissulta kotiin. Pieni ruukku, mutta kukkavarsia näyttää nousevan kymmenkunta! Ootteko ennen nähneet tällaista? Saas nähdä, minkälainen kromosomisintti ruukusta työntyykään esiin. Nyt mä meen. Ajattelin pyörähtää pikaisesti Ikeassa ennenkuin perheen pojat menee jääkiekkopeliin.. Mukavaa keskiviikkoa ja pikkulauantaita! Huomenna me paistetaan pipareita.
 
-Sally-

5 kommenttia

 1. Voi kuinka kaunista teillä onkaan! Hitsi kun tuommoisia vanhoja Karhuja löytäisi jostain, ne ovat ihanat. Mielenkiinnolla jään odottamaan kromosomisintin kehitystä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana! Karhut ovat mun vanhempien ja niissä on oikein tervatut pohjat! Iskän ilme oli näkemisen arvoinen, kun pelastin ne joutumasta uunin pesään ja kerroin laittavani ne paraatipaikalle olkkariin!

   Poista
 2. Kromosomisintti *reps* :D :D

  Ihania kuvia ja juu, olen kanssas niin samoilla linjoilla; kotona on hyvä olla takkatulen ääressä, kun ulkona paukkuu pakkanen :)

  Kuulosti niin hyvältä teidän joulunne ja noi RM:n tähtikulhot on kyllä pakko kotiuttaa...hmm. Joululahjalistaan vaan :)

  Ihanaa Itsenäisyyspäivän aattoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vaan *hihittää*

   Täälläkin kylmän päivän päätteeksi lasillinen punaviinia lämmittää. Ihanaa Itsenäisyyspäivää!

   Poista
 3. Niin kaunista ja harmoonista, jälleen kerran. :) Mukavaa itsenäisyyspäivää. Juurikin täällä virittelen loppuja jouluvaloja.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★