Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tähtikakku & tähtityttö


Olen saanut jonkinverran kyselyjä sähköpostiini koskien aiemman postauksen valkoista tähtitäytekakkua (postaus löytyy täältä *klik*). Amerikkalaistyylisen valkoisen kakun on valmistanut blogiystäväni Emma, joka kirjoittaa myös ihanaa kakkublogia nimeltään Painted by Cakes. Kannattaa ehdottomasti kurkata, jollei se ole sinulle entuudestaan tuttu! Pääset ihastelemaan Emman hurmaavia kakkuja klikkaamalla tästä.
 
Emma taikoi siis meille alkuviikosta valkoisen amerikkalaistyylisen tähtikakun + ihania piparin makuisia kuppikakkuja Isosiskon 12v. synttäreille! Mehevä porkkanakakku tuorejuustotäytteellä sekä valkosuklaakermalla kuorrutetut cupcakesit hurmasivat vieraat ja veivät kielen mennessään.
 

Viikkoa ennen jouluaattoa syntynyt lapsi jää helposti "joulun jalkoihin", mutta me olemme aina yrittäneet ottaa tämän huomioon ja järjestää Isonsiskon synttärit siinä missä muillekin lapsille. Kummit ja mummit yhdistävät usein synttäri + joululahjan, sillä onhan se käytännön syistä järkevää. Mutta meillä synttärit juhlitaan synttäreinä ja viikon päästä vietetään sitten erikseen joulua. Reilu peli.

Isosiskon synttäritoiveena oli saada oma digikamera. Ja se toive toteutui. Canonin oma pikkupokkari, jolla saa yksinoikeudella napsia kuvia. Kyllä oli tytöllä suu messingillä!
 

-Sally-
 

8 kommenttia

 1. Minä olen syntynyt melkein viikko joulun jälkeen 30.12 :) Osaan samaistua. Meillä vietettiin myös synttäreitäni erikseen joulusta tai uudesta vuodestta. Onnea tytölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Laura, mä niin ymmärrän sua! Synttärit on lapselle tärkeä asia, ei niitä voi sivuuttaa, vaikka Jouluvalmistelut vievätkin leijonanosan perheenäidin ajasta. Isosisko kiittää onnitteluista ;)

   Poista
 2. Pikkasen makeita tähti herkkuja!!!! Miksen mä ole keksinyt?? Nii ja vaikka olisinkin en olisi saanut toteutettua :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tai miksen mä oo keksiny?? Onneksi Emma tuli apuun ;)

   Poista
 3. Pikkasen hyvännäköisiä. Minen osais ikinä valmistaa tollaisia. Mun tekemät tähdet muistuttaisi korkeintaan kuuta :D

  VastaaPoista
 4. Kivan näköiset synttärit! Kaunis, yksinkertainen kakku.

  VastaaPoista
 5. Aivan paras idea tehdä porkkanakakusta täytekakku!

  VastaaPoista
 6. Ihania herkkuja , nam . Meillä myös kaksoset syntyneet 27 joulukuuta ja aina jäi synttärit joulun jalkoihin

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★