Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Joulupuu on rakennettu


Joulu on jo ovella. Kuusi on kannettu olohuoneeseen ja koristeltu lasten kanssa. Ensimmäiset paketit ovat jo ilmestyneet kuusen alle, mutta vielä ilman nimeä. Niitä on mukava käydä salaa rapistelemassa.. Aika hyvin arvaukset ovat osuneet kohdalleen, jokainen saa nimittäin itselleen ihan oman suklaa- tai marmeladirasian. Ikioman, jota ei tarvitse jakaa kenenkään kanssa ;) 


Kuusi on meillä tänä vuonna aito ja oikea, viljelty kuusi. Sen kauneus ja tuuheus kilpailevat keskenään ja näille oksille olikin mukava ripustaa koristeita. Kuusenpallot ovat vanhat tutut, mutta vanhat kuusenvalot jätimme laatikkoon ja kokeilimme tänä vuonna kirkkaita led-valoja. Tykkään niiden valkoisesta valosta, joka on sopivan lämmin, mutta ei yhtään keltainen.
 
Kuusi on myös ensimmäistä kertaa meillä näin aikaisin. Yleensä se koristellaan vasta aatonaattona ja on meillä maksimissaan viikon. Tänä vuonna halusimme kokeilla uutta, sillä Isosisko täytti tänään 12v. ja taidammekin luoda tästä kivan uuden tradition ja koristella kuusen tästä lähtien aina Isosiskon syntymäpäiväksi.
 
Mukavaa myöhäisiltaa, Leidit!

-Sally-

4 kommenttia

 1. Hieno idea ottaa kuusi nyt, näin olemme itse tehneet monena vuonna ja saamme nauttia kuusen tuomasta tunnelmasta pidempään.
  Suloisen jouluisia kuvia!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno idea, indeed. Näin ennen Joulua siitä nauttiikin eritavalla. Kumma kyllä, niin kyllästys tulee jossain vaiheessa. Sitten kun Joulu on ohi ja housunnappia kiristää. Joka vuosi sama. Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat pitää kuusta Loppiaiseen asti.

   Mukavaa joulunalusviikkoa!

   Poista
 2. Upea on kuusi! Kyllähän tuota kelpaa pitää sisällä pitempäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Upea on kuusi minunkin mielestäni! Ja ihan turhaan jännitin etukäteen, sillä kukaan perheessä ei ole edes aivastanut.. ,Pienin lapsista kysyi, että eikö me laiteta enempää koristeita? Höh, hän sanoi. Olisi tahtonut, että kaikki pallot ja nauhat ja kimalle olisi ripustettu oksille roikkumaan, mutta mielestäni kuusi on just nyt näin hyvä.

   Ihanaa Joulun odotusta teidän perheellenne!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★