Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tervetuloa glögille!


Monet glögit ollaan jo tälle joululle juotu. Mutta aina on hyvä syy hengähtää glögimukillisen ääressä ja hyvien ystävien seurassa.

Tuo huumaava jouluinen tuoksu, kun mausteet sekoittuvat kattilassa. Lämmin höyry, joka karkaa kattilan kannen raosta. Mantelilastut, rusinat, kanelitangot ja tähtianikset. Ja jokainen voi maustaa glögin mieleisekseen. Omaan glögiini laitan tähtianista, kanelitangon ja rusinaa. Ja aina yllätyn, että meillä muksutkin pitävät glögistä. Se lämmittää mukavasti ja sopii heidän mielestään talveen.

-Sally-


4 kommenttia

 1. Namnam! Mä tykkään eniten Blossasta :D No ei vais, vaalea glögi ja mustikkaglögi on lemppareita, mutta kyllä mä sitä peruspunaistakin juon :)

  Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Blossa on munkin lemppari, mutta ei auta aivan hehkuttaa näitä joissa on prosentteja.. Ja herukkaglögi punaviinillä, mmmmm. Tähtianista ja kanelitanko. Ei muuta tartte. Appelsiininkuorella ja sitruunalla kun maustaa, niin maku ei ole niin jouluinen, vaan glögiä voi huidella hyvin koko pitkän kylmän talven.

   Poista
 2. Glögi kuuluu meidänkin perheen talvisiin suosikkijuomiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Jostain syystä useimmat pitävät sitä vain Jouluun kuuluvana, mutta minusta se sopii mainiosti koko talveen.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★