Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BEACH HOUSE ARVONTA BY CAFE ALEX KAHVILA JA KAUPPA

BLOGIYHTEISTYÖ | Silkalla sattumalla on toisinaan osuutta epätavallisen hauskoille sattumuksille. Tässä yksi sellainen tarina: 

Tapasin keväällä Milavidan Antiikki- ja Sisustustapahtumassa Tampereen Näsilinnassa kivan uuden tuttavuuden: Cafe Alex Kahvila ja Kauppa (huhtikuinen postaukseni löytyy täältä *klik*) Lähestymistapani heidän osastollaan oli tuolloin taatusti mieleenpainuva, sillä onnistuin rikkomaan yhden Jeanne D' Arc Living viinilasin tungoksessa ja koin vähintäänkin velvollisuudekseni ostaa parit sellaiset mukaani. Break the ice, so to speak. Sählingin jälkeen olikin oiva hetki esittäytyä ja päästä juttuun, eikä aikaakaan kun selvisi, että olemme saman kylän tyttöjä: tehdaskaupunki Mänttä, Hämeen sydämessä oli tuolloin 70-luvulla perheemme asuinpaikka, kun synnyin kätilö-äidin ja insinööri-isän ensimmäiseksi lapseksi.

Anyway, keväällä Milavidassa mainitsin Cafe Alexin Mailikselle ohimennen olevani tulossa heinäkuun lopulla luokkakokoukseen Mänttään ja selvisi, että Kahvilan ja Kaupan yhteydessä myös pieni ja kodikas Hotelli Alexander, jonne hän toivottikin meidät sydämellisesti tervetulleeksi.




Luokkakokouksen ajankohta oli juuri viime viikonloppuna ja hotellista löytyi onneksemme tilaa :) Saimme osaksemme sydämellistä vieraanvaraisuutta ja nuoruuden nostalgia kietoutui viehkosti kesäyön taikaan tuossa pienessä tehdaskaupungissa.

Jo nuoruusvuosilta 80-luvulta tuttu leffateatteri Kino Säde seisoi paikoillaan kadun toisella puolen, aivan vastapäätä huonettamme, ja auringonlaskun hetkellä taivaanranta hohti hattaraista vaaleanpunaa Serlachiuksen tehtaanpiipun halkoessa ylväänä kesätaivasta. Paperikoneen jylinä sekoittui kesäillan ääniin ja tunsin suurta ylpeyttä saadessani piipahtaa perheineni juuri täällä...
 -

Hotelli Alexander, Mänttä



Huoneissa on suuret ikkunat ja vaaleat lattiat. Huoneet on sisustettu hyvällä maulla skandinaaviseen tyyliin ja osaa huoneissa näkyvistä tavaroista on mahdollista myös ostaa mukaan. Vuoteet ovat todellista king size kokoa, sillä meidän kahden hengen huoneessamme oli peräti kaksi 120 cm sänkyä - ja vuodeleveyttä siis miltei kaksi ja puoli metriä! 

Aamiainen nautitaan alakerran Cafe Alexissa, joka on sisustettu mannermaiseen tyyliin vaaleaksi, mutta maustettu ripauksella lämpöä ja rouheutta. Tarjolla on monipuolisesti kaikkea ja kahvilan nojatuoleissa on mukava istuskella ja lukaista aamun lehdet. Aamiaisen voi nauttia kesäaikaan halutessaan myös ulkona kahvilan edessä olevissa pöytäryhmissä.




Cafe Alex Kahvila ja Kauppa

Viihtyisä hotelli sekä sen yhteydessä oleva kahvila + sisustuskauppa löytyvät osoitteesta Kauppakatu 23, Mänttä. Siellä voi piipahtaa aamiaisella, kahvilla, lounaalla, shoppailla muotia ja sisustusta - tai ihan vaan fiilistellä! Kahvilassa on erikoiskahvien ja erilaisten smoothien lisäksi tarjolla mm. mansikka-, sitruuna- ja kinuskikakkua, raikkaita salaatteja + täytettyjä patonkeja ja panineja. Myynnissä on myös ekologisesti tuotettuja luomutuotteita sekä kausittain lähiruokaa.






Tunnelma on viihtyisä, sillä kahvikupposen ääressä voi halutessaan vaikka ihastella vaate/sisustuspuodin ihanuuksia: Rosemunde, Edblad, SNÖ, Lisbet Dahl, Beach House, Jeanne d' Arc Living ja monia monia muita. Ihania sisustustavaroita, kenkiä, koruja, vaatteita, laukkuja...

- Aviomiehelle kannattaakin ostaa tuhti patonki Kahvilan puolelta ajankuluksi, kun itse pyörähtää Kaupassa!





Alekoodi:

Cafe Alex Kahvila ja Kauppa tahtoo toivottaa Sinutkin ystävinesi ja perheinesi tervetulleeksi Mänttään ja tarjoaa Sally's blogin lukijoille -20 % alennuksen Kaupan valikoimasta (vaatteet, korut, sisustus). Alennus on voimassa elokuun ajan 1.-31.8.2013 ja sen saa mainitsemalla kassalla alekoodin "Sallys".
 



Nyt on lupaamani BEACH HOUSE ARVONNAN AIKA! Elokuu alkaa, mutta onneksi kesää on vielä jäljellä! Yhdelle onnelliselle on nimittäin luvassa BEACH HOUSE jerseypussilakana + tyynyliina tämän kesän uutuusvärissä fold heaven! Riittää, kun kommentoit tähän postaukseen ja kerrot, missä tai miten sinä nukut kesällä parhaiten.

Muista laittaa myös meiliosoitteesi mukaan, sillä kaikkien 11.8.2013 määräaikaan mennessä vastanneiden kesken arvotaan tämä ihanan pehmeä setti jersey-puuvillaa:


[About fold heaven in beachhousecompany.com: Model Fold is white on the back, and on the upper part of the duvet cover. The wing of the pillowcase is white. The bedding is made of 100% combed cotton thread that is finely knitted; so-called single jersey. This is the same fabric T-shirts are made of. All Beach House bedding products have the highest rating of Öko-tex certification – Class 1. This means the production process involves no hazardous chemicals.]

Jaossa on yksi pussilakanasetti blogissa + facebookissa osallistuneiden kesken. 
BEACH HOUSE jersey sheets -setin arvo on 174 euroa. Peukut pystyyn!

Hotellikuvien pieni mannekiini on meidän perheen Pikkusisko 6v

Cafe Alex Kahvilan ja Kaupan facebook sivut löytyvät täältä *klik*

Hotelli Alexander huonevaraukset tästä.

107 kommenttia

  1. Arvontaan tietysti mukaan. Kesälläkin nukun parhaiten omassa sängyssä, puhtaissa lakanoissa oman kullan vieressä. Kekkoan@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Ikkuna auki, raikkaissa puhtaissa petivaatteissa, oma rakas Tempur tyyny pään alla.
    johannaeuren@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Mukana arvonnassa :) Vilukissalla tarvitsee ehdottomasti olla peitto, tyyny ja oma muru vieressä. satu.suurkaulio@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  4. Arvonnassa mukana. Parhaiten nukun kesälläkin omassa sängyssä, pimennysverhotikkunoissa.

    VastaaPoista
  5. Parhaiten nukun omassa sängyssä, parvekkeen ovi auki, kaikkein kevyimmän mahdollisen untuvapeiton alla ja tietysti Siippa vieressä (kunhan ei kuorsaa...).

    Onpa kiva pikku hotelli, aina nuo (maakunnan) hotellit eivät ole olleet mieleenpainuvia tai edes kovin kelvollisia.

    VastaaPoista
  6. Olipa viehättävä paikka! Ihana arvonta!

    Minä nukun parhaiten kesällä saaressa. Huvilalla on aina paljon viileämpää kuin kotona.

    VastaaPoista
  7. Ihana hotelli!
    Nukun parhaiten ja aina omassa sängyssä,puhtaissa lakanoissa ja ikkuna auki josta kuuluu kesäisten yölintujen laulu!
    -Krista-

    VastaaPoista
  8. Ihanan näköiset kuvat vitsit toi hotelli varsinkin :) Kiva reissu teillä varmasti oli! Olipahan sopivasti arvonta johon ehdottomasti lähden onnea koittamaan :)

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa! Parhaiten nukkuu omassa sängyssä, tuuletetussa makuuhuoneessa ja puhtaissa, pehmeissä lakanoissa. emmlia@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Kotona ja ehdottomasti oman kullan kainalossa :) Kokeilen onneani arvonnassa.
    Ihanat kuvat jälleen kerran :)
    -Mari P.-

    VastaaPoista
  11. tarjassnowland@gmail.com
    Nukun parhaiten ikkunat ja verhot auki kesään!

    VastaaPoista
  12. Oma sänky, mies ja välillä välissä koira sekä kissa =D

    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  13. Kaikkien mökkiöiden jälkeen pakko todeta, että oma sänky! Yksin kiitos tai maksimissaan yksi lapsi kainalossa :D

    khanel@windowslive.com

    VastaaPoista
  14. Mukana arvonnassa. Makoisimmin nukun peitto päällä ja ikkuna auki. :)
    minna.m.karttunen@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Omassa sängyssä nukun parhaiten.
    moonangel_(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Hotelli oli aivan ihana!!
    Parhaiten nautin yöunesta puhtaissa, raikkaissa, valkoisissa lakanoissa omassa pedissä.. Ikkuna hiukan raollaan ja oman rakkaan varpaat vastakkain. Ahokas.reetta@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Kotona omassa sängyssä oman kullan kainalossa :)

    VastaaPoista
  18. Kotona ja ikkunat auki lämpöisellä säällä :)
    makinen.maarit@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Omassa sängyssä,tuuletin pauhaamassa ja kierrättämässä ilmaa näin kesäisin.Olen viileässä/ kylmässä nukkuja.Talvella hyvin tuuletetussa huoneessa ja jopa ikkuna vähän raollaan,aamulla on sitten kylmä nousta sängystä kun lämpötila on noin 16 astetta.

    pikkeliini@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Kivan näköinen paikka! Nukun parhaiten omassa sängyssä ikkuna auki.

    VastaaPoista
  21. Mukaan arvontaan! Oma sänky kullan kallis kesät talvet<3

    VastaaPoista
  22. Monesti kuumana kesäpäivänä menen lattialle nukkumaan. Viileä lattia auttaa nukahtamisessa ja vaikka onkin kova alusta niin tykkään nukkua siinä silti :)
    sk97095@uta.fi

    Mäntän tyttöjä muuten minäkin, hauska yllätys tämä postaus :) Paikka oli tuttu jo entuudestaan. Kahvilassa varsinkin on tullu istuttua monet kerrat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä maailma on pieni! Paljon mänttäläisiä maailmankartalla ;)

      Poista
  23. Oi oi, tuolla kahvillassa tuli meidänkin vierailtua kesällä ja voin todella lämpimästi suositella paikkaa. Kaupasta löytyi kotiin viemisiksi vaikka mitä ihanaa! Ja itsellekkin tuli ostettua muutamat kengät ja paitoja. Kiva postaus Mäntästä.

    Kesällä ihan paras paikka nukkua on joko mökillä tai sitten kotona kaikki ikkunat auki, niin saa nauttia raikkaasta kesäyön ilmasta. :)

    VastaaPoista
  24. Kesalla taalla Israelissa on aina kuuma,joten ikkuna auki ja tuuletin puhaltaa lapi yon.
    Joskus joutuu jopa kastelemaan lakanan ja nukkumaan sen kanssa.Sehan viilentaa kummasti,mutta muutaman tunnin paasta on noustava taas kastelemaan nyt jo kuivunut lakana....

    VastaaPoista
  25. Parhaiten kesällä nukuttaa mökillä aitassa, sen saa ihan pimeeksi ja siellä säilyy sopivasti viileys ♥ Mukana ihanassa arvonnassa !

    VastaaPoista
  26. Oma sänky,paras sänky. Pehmoiset lakanat, ja muru vieressä, niistä on ihanat unet tehty.
    Terkuin : tiinak.rautiainen@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Mukana arvonnassa.Parhaat unet on kesällä asuntovaunussa,kattoluukku auki tuomassa raitista ilmaa!
    Saara N.

    VastaaPoista
  28. Voi miten ihana arvonta!
    Parhaimpiin uniin ei muuta tarvita:
    Oma sänky, puhtaat lakanat ja oma rakas. Toimii aina :)

    VastaaPoista
  29. Voi ihanuus mikä arvonta ! Kyllä siellä omassa kotisängyssä parhaimmat unet tulee... Saunan jälkeen puhtaisiin lakanoihin, mikäs sen ihanampaa !
    Arvonnassa mukana Merkkari

    VastaaPoista
  30. Tähän arvontaan osallistun mielelläni :) parhaat unet on omassa sängyssä, siinä on paras patja, ihanat lakanat ovat ostoslistalla.

    VastaaPoista
  31. Mökin viileässä raikkaassa ilmassa, ah! :)

    greywhiteheart@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Arvonnassa mukana. Parhaat kesäunet saa viileässä pedissä, mieluiten aitassa.

    VastaaPoista
  33. Isossa sängyssä puhtaissa lakanoissa viileässä maistuu uni parhaiten.

    VastaaPoista
  34. Kesällä paras nukkumapaikka löytyy mökiltä, luonnon rauhasta.

    eMaarit

    VastaaPoista
  35. Kesällä nukun parhaiten teltassa, puhtaissa lakanoissa luonnon keskellä:)
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kesällä parhaiten nukun omassa sängyssä ja ikkuna auki. Ihaninta on herätä aamulla auringonpaisteeseen, joka tulvii ikkunasta sisään :)

    mikki-89@luukku.com

    VastaaPoista
  37. Nukun puhtaissa puuvillaisissa petivaatteissa. Kaikista parhaiten nukkuisen BEACH HOUSEN jerseypussilakanoissa...
    Mukana arvonnassa.

    minnapo1@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Kesät&talvet futonilla untuvien seassa oman rakkaan kainalossa <3

    VastaaPoista
  39. Parhaat unet tulevat omassa sängyssä, puhtaissa lakanoissa, viileässä huoneessa ja ehdottomasti pimeässä. Ja Tempur-tyyny pään alla, ehdottomasti!

    VastaaPoista
  40. Osallistun arvontaan, loistavimmat unet kesällä Hailuodossa kun ikkunasta näkymänä aava meri, meren äänet, tuulimyllyt pyörivät ja unelma auringonlasku tuudittelee meidät unten maille, HeidiS

    VastaaPoista
  41. Mukana arvonnassa. Parhaat unet tulevat omassa sängyssä, pikkumiehen tuhistessa vieressä :)
    hannesalo@netikka.fi

    VastaaPoista
  42. Nukun parhaiten omassa sängyssä ja ehdottomasti ikkuna
    auki kesät, talvet.

    VastaaPoista
  43. ihana arvonta :) parhaat unet omassa sängyssä puhtaissa vastavaihdetuissa lakanoissa, kun sade ropisee kattoikkunoihin :)

    VastaaPoista
  44. Kesälomareissujen jälkeen taas sen huomasi,että parhaiten nukkuu omassa sängyssä silitetyissä puhtaissa lakanoissa.
    Anne L.

    anma58@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Ehdottomasti mukana! Kesällä tykkään nukkua mökillä, oman kullan vieressä :)
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Kirjoittelinkin jo Faceen, tänne myös:

    Minä nukun parhaiten kotona omassa sängyssä mun pikkutytön potkiessa mua vieressä. Ihan parasta :)

    marisusa.kukkonen@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Parhaiten nukun omassa sängyssä, mies vieressä ja usein myös jompi kumpi lapsista vielä välissä :-)

    Ja vielä, ihana arvonta! Toivottavasti onni olisi suosiollinen :-)

    Lumikide

    VastaaPoista
  48. mukaan arvontaan. Parhaiten uni tulee omassa sängyssä miekkosen vieressä:)

    VastaaPoista
  49. Mukaan arvontaan :) Parasta on nukkua omassa sängyssä toisen kainalossa :)
    kulta89@luukku.com

    VastaaPoista
  50. Olipas kiva postaus, niin kiva, että miehenikin luki. Hän on nimittäin Mäntästä kotoisin eli meidän mummula sijaitsee tätä nykyä siinä IHAN hotellin lähellä :) Olimme jopa samaisena perjantaina siellä torilla ja paljon väkeä tämä mänttäläinen tapahtuma olikin saanut koolle. Muuta luokkakokous-menoa ei ollut, päivä vaan sattui osumaan meidän kulkemisiin.

    Monesti ollaan mietitty sitä hotellia, että minkähänlainen se on ja varsin kivalta näyttää sisältä. Enkä olen edes tuota sisustuspuotia ja kahvilaa pongannut, kun ei sitten tule käytyä kuin sukuloimassa ja kuitenkin on noinkin nurkan takana. Ensi kerralla... :)

    Ja toki arvonnassa mukana. Paras paikka on oma sänky. Tänään kyllä mietin omalla terassilla tihkusadetta kuunnellessa, että tähänkin voisi nukahtaa, se on se raikas ilma, kun nukuttaa. Niin, ja Radisson SAS:in sängyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Johanna! Vai on miehesi Mänttän poikia ;) Mukava kuulla! Pe-la mekin olimme siellä, tiedä vaikka törmättiin tietämättämme torilla. Varsinaista luokkakokousta ei meilläkään ollut, mutta tuo avoin "Mää oon Mänttästä" fb-tapahtuma kiinnosti meidän perhettämme.

      Arpaonnea!

      Poista
  51. No tietenkin omassa sängyssä puhtaissa RAIDALLISISSA pellavalakanoissa!
    holopaisen_veera[at]luukku.com

    VastaaPoista
  52. Parhaat unet tulee omassa sängyssä, kun saa nukkua keskellä sänkyä:)
    Arvonnassa molemmilla peukuilla mukana:)))
    frida(at)luukku.com

    VastaaPoista
  53. Osallistun upean palkinnon arvontaan. Parhaiten nukun niin kesällä kuin talvellakin omassa sängyssä.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  54. Mukana arvonnassa. Parhaiten nukun omassa sängyssä satiinilakanoissa etenkin, jos on hieman viileämpi ilma.

    s.kansakoski@luukku.com

    VastaaPoista
  55. Arvonnassa ehdottomasti! Parhaat unet saa omassa sängyssä, pellavalakanoiden välissä. Huoneen pitää olla riittävän viileä ja pimennysverhot on ihan must!

    hanna.hakala@netti.fi

    VastaaPoista
  56. Omassa sängyssä tulee parhaimmat unet, ikkuna auki koko yön.
    Ihania kuvia! Tuolla hotellissa viihtyisi pitempäänkin ja kaupassakin näyttäisi olevan paljon kivaa tarjolla :)
    ritu.v68@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Parhaat unet nukun omassa sängyssä vinttihuoneessamme, oman kullan kainalossa.

    VastaaPoista
  58. Ikkuna auki ja omassa pedissä :D

    lof73(at)mbnet.fi

    VastaaPoista
  59. Oma sänky on aina paras! Puhtaat, raikkaat, viileät ja tietenkin omaa silmää miellyttävät lakanat kruunaavat kaiken!

    VastaaPoista
  60. Oma sänky, kasa tyynyjä, kauniit-puhtaat-raikkaat lakanat <3
    -Niina

    VastaaPoista
  61. omassa sängyssä, puhtaissa ja raikkaissa lakanoissa


    hanneli97@hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Nukun parhaiten niin kesällä kuin talvella omassa sängyssä. Yöunia parantaa puhtaat petivaatteet ja varsinkin kesäisin pimennysverho.

    Ihan hävettää etten ole tutustunut Cafe Alexin tarjontaan vaikka asun melko lähellä, lähes naapurikylässä. Ja tuo hotelli vaikuttaa todella kauniilta. Taidan pakata lapset autoon ja lähteä maakuntamatkalle joku päivä :)

    VastaaPoista
  63. Omassa sängyssä. Saunan jälkeen puhtaat ja hyväntuoksuiset lakanat.

    VastaaPoista
  64. Nukun parhaiten mökillä viileässä aitassa.
    aulimaija.poutanen@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Kesällä - kuten aina muulloinkin - nukun parhaiten omassa sängyssä :) jenny-94@hotmail.com

    VastaaPoista
  66. Parhaiten nukun kaksin kuin yksin. Paikalla ei väliä, mielellään oma sänky. Kesällä katossa hyrisevä tuuletin vilvoittaa huonetta mukavasti. Sari.K-@luukku.com

    VastaaPoista
  67. Ehdottomasti parhaat unet tulee mökillä, missä avoimesta ikkunasta kuuluu meren äänet ja lintujen laulu!

    -A-

    VastaaPoista
  68. Oma pehmeä sänky, jossa on vasta pestyt ja raikkaat lakanat, sekä kesäilmassa tuuletetut peitot.
    Oma kulta vielä vieressä, niin mikäs sen mukavampaa :)

    VastaaPoista
  69. ja sähköposti oli vielä niina_93_@hotmail.com :)

    VastaaPoista
  70. Suloisimmat unet saa kesällä ulkona riippumatossa...<3
    Pehmeän peiton kainalossa...<3
    -Krisu-
    krista.frisk@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  71. Parhaat unet saa kotona omassa sängyssä :)
    millal@luukku.com

    VastaaPoista
  72. Mökillä hiljaisuudessa nukkuu parhaiten. tiinanlempi@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Omassa sängyssä ja pimennysverhot ikkunassa, koska muuten valoisina kesäöinä on vaikea saada unta. (mataleena_pesonen(at)hotmail.com)

    VastaaPoista
  74. Kesällä nukkuu parhaiten mökillä, kun ikkunat on auki ja luonnon äänet kuuluu :)

    mmaria@luukku.com

    VastaaPoista
  75. Parhaiten nukkuu tietenkin kotona aviovuoteessa.
    lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  76. Olen samalla kannalla kuin moni muukin, eli kotona omassa sängyssä nukkuu parhaiten. Oli vieressä sitten joku tai ei :)
    saramarjaana@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Mökillä pellavalakanoissa nukkuu parhaiten, mutta mielelläni kokeilisin myös jerseytä :)

    VastaaPoista
  78. Oma sänky on avain parhaisiin uniin, ja reissussa ainakin mukana oma tyyny ;) Ilman peittoa en osaa nukkua, vaikka olisi kuinka kuuma, jotenkin se on kiepsautettava edes jalkojen ympärille!=)
    snnlnn@mail.com

    VastaaPoista
  79. Kotona puhtaissa pehmeissä lakanoissa <3
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Kotona kesällä ikkunat auki. Nimimerkki Make

    VastaaPoista
  81. Onneksi ehdin vielä mukaan arvontaan! Parhaat unet saa omassa sängyssä, kun toinen on siinä lähellä <3
    snow_angel85@jippii.fi

    VastaaPoista
  82. Omassa kodissa, uudessa sängyssä! :)

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Nukun edelleen ehkä parhaiten vieraillessani lapsuuden kodissani. Siellä on tuttu paikka, tutut tuoksut ja tutut äänet.
    enkulii7@suomi24.fi

    VastaaPoista
  84. Kotona oman kullan vieressä :) karita3@luukku.com

    VastaaPoista
  85. Vastailinkin jo FB:n kautta mutta siis kesällä veneessä ja talvella untuvapeittojen alla kotona :)

    VastaaPoista
  86. Omassa sängyssä nukun parhaiten :) Itsekin olen manttäläinen paluumuuttaja. Alex on huippupaikka, hyvää ruokaa, loistavat kaffit ja ihania sisustusjuttuja+koruja+vaatteita :) jennikohvakka@me.com

    VastaaPoista
  87. Parhaiten nukun ikkuna avoinna, kuumalla pelkällä pussilakanalla ja tietty oma kulta vieressä :)
    susu_77@suomi24.fi

    VastaaPoista
  88. Ehdottomasti kotona, omassa sängyssä ja juuri vaihdetuissa puhtaissa lakanoissa. :)

    VastaaPoista
  89. tietysti omassa sängssä nukkuu parhaiten
    kaimaen1(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  90. Aivan ihanalta näyttää tuo hotelli ja kahvila.
    Pitääpä muistaa, jos liikkuu sillä suuntaa.
    Kesällä uni tulee parhaiten ihan omassa sängyssä, ikkuna auki, nukahtaen linnunlauluun. =)

    Sanna.tiina@wippies.fi

    VastaaPoista
  91. Kesä-Suomi on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia paikkoja! Eipä ole tullut koskaan Mäntässä käytyä.
    Ihan paras nukkumapaikka on kuitenkin se oma sänky kotona, ja kuumalla ilmalla pelkkä pussilakana riittää peitoksi.:)

    VastaaPoista
  92. Moro! Hienoja kuvia ja varmasti kiva reissu.

    Mielellään omassa sängyssä Memoryfoamtyynyn ja -sijauspatjan kanssa...

    ;) Petri

    VastaaPoista
  93. Kotonahan sitä aina parhaiten nukkuu, kun on oma sänky ja tuttu paikka :)
    mnmnmn@luukku.com

    VastaaPoista
  94. Nukun parhaiten ulkoilmassa, mieluiten parvekkeella. Valoisuuskaan ei haittaa kun ilma on ihanan raikas hengittää.
    teija(piste)lento(at)elisanet(piste)vi

    VastaaPoista
  95. Mukana arvonnassa! Pari Beach Housen yöpaitaa on käytössä ja ne on kyllä ihan huippuja. Nyt on ollut taas niin kuuma kesä, että parhaat unet saa mökillä, jossa on öisin vähän viileämpää kuin täällä kaupunkiasunnossa :-)

    VastaaPoista
  96. Omassa sängyssä sitä parhaiten nukkuu, puhtaissa (uusissa) lakanoissa, ikkunan tuodessa kesäisen tuulahduksen myös sisätiloihin. :)

    minna-leena (a) luukku.com

    VastaaPoista
  97. Omassa sängyssä , ikkunat levällään ja itekkin nakuna x`nä :)))

    VastaaPoista
  98. Kesällä ihan parhaiten nukuttaa mökillä, lintujen lauluun aamuisin on ihana herätä :). Seuraavaksi paras on tietty oma sänky...

    VastaaPoista
  99. Nukun parhaiten omassa sängyssä :) paras paikka maailmassa raskaan päivän jälkeen

    VastaaPoista
  100. Nukun parhaiten omassa sängyssä, kun mieli on rauhoittunut päivän touhuista :)

    VastaaPoista
  101. Omassa sängyssä, auringon tuoksuisissa puhtaissa lakanoissa ; )
    - stiinamaria ; )

    VastaaPoista
  102. Kesämökin terassilla keinussa päiväunilla on unet kaikkein makoisimmat.

    VastaaPoista
  103. Mikä ihana arvonta! Toivottavasti vielä ehtii mukaan. Kesäisin nukun parhaiten mökillä. On ihana herätä meren kohinaan ja ääniin, joita kaupungissa ei välttämättä kuule. Myös oma sänky ja oman kullan kainalo on aina takuu hyvistä unista.
    noora.lymy@dnainternet.net

    VastaaPoista
  104. ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS OSALLISTUMISESTASI!

    -SALLY-

    VastaaPoista