Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BEACH HOUSE JERSEY SHEETS GOES TO:


Kiitos kaikille teille ihanille, jotka olette käyneet kommentoimassa edelliseen tähtipostaukseen! Ilmojen viilentyessä on mukava touhuta omien nurkkien kimpussa,vähän niinkuin pesänrakennus puuhissa. Kyllä meidän nyt kelpaa!

Viime viikolla käynnistämäni BEACH HOUSE jerseylakana-arvonta sai hurjan suosion ja määräaikaan mennessä jätettiin täällä blogissa + facebookin puolella arpalipukkeita yhteensä 249 kappaletta! Nukkuminen ja hyvät unet ovat meille kaikille tärkeitä. Yhtä tärkeää on, missä nukkuu. Lapsena on jänskää mennä kaverille yökylään, mummulaan viikonlopuksi ja hieman vanhempana nukkua salaa oppitunnilla, kesällä festariteltassa tai vaikka auton takapenkillä, mutta kyllä näin vanhemmiten parhaat unet saa omassa sängyssä! 

Moni teistä vastanneista tykkää nukkua kesällä viileässä, ikkuna auki ja luonnon lähellä. Myös pimennysverhoja on monella - ja mikäs sen ihanampaa kuin herätä aamulla virkeänä ja levänneenä oman rakkaan viereltä, ja vieläpä vaikka linnunlauluun! Mutta pidemmittä puheitta arvonnan tuloksiin, jossa "virallisena valvojana" toimi meidän perheen pää. Pikkusiskon suosiollisella avustuksella hetki sitten suoritetussa arvonnassa nousi lappu, jonka voittolipukkeessa luki nimi Hanna.

Voittajalle on ilmoitettu sähköpostiin voitosta ;)

Suuret kiitokset kaikille arvonnassa mukana olleille!


Muistakaahan käyttää blogin ALEKOODI "Sallys", jolla saatte vielä tämän elokuun ajan -20% alennuksen Cafe Alex Kahvila ja Kaupan valikoimasta (vaatteet, korut, sisustus) Mäntässä.


Jutun mainoskuvat: BEACH HOUSE COMPANY kesä + syksy 2013
Arvonta toteutettu yhteistyössä Cafe Alex Kahvila ja Kaupan kanssa.
Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★