Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TUPLAJUHLAT
Aivan huikea viikonloppu takana. Juhlittiin nyt lauantaina viimein mun valmistujaisia + samalla mieheni viiskymppisiä kera mainion juhlajoukon. Osa oli ystäviämme vuosien takaa, osa aivan uusia tuttuja, rakkaita ystäviä, sukua pitkänkin matkan takaa. Osaa ei oltu nähty kymmeneen vuoteen ja silti jutut jatkuivat siitä, mihin ne silloin aikoinaan jäivät ;)

Kaikki tarjoilut tehtiin itse. Veljeni oli suurena apuna. Viiden kakun lisäksi paistoin yli kolmesataa lihapullaa, oli salaatteja, wrapsejä, kolmioleipiä, patonkia, täytettyjä ruissipsejä, viinirypäleitä sekä juomia jokaiseen makuun.. Kahvia keitettiin saavillinen, oli ihania juttuhetkiä, paljon naurua, iloista menoa, hyvää musaa.

- Kiitos teille ihanat, jotka teitte päivästämme ikimuistoisen! ♥ 
Innokkaimpien kanssa bailattiin aamukolmeen, osa jäi yöksikin. Jutun tunnelmakuvat pääosin sunnuntaiaamulta, kun juhlahumu oli jo laskeutunut. Lahjavuorta ihastelimme vielä tänäkin aamuna.

Koko lauantai-illan satoi taukoamatta kuin saavista kaataen, mutta fiilis vei niin mukanaan, että kameran akkukin unohtui vallan laturiin ;) Sellaista sattuu.. Mutta peltitähti onneksi pääsi komeilemaan uudelle olkkarin seinälle!


4 kommenttia

 1. Kiitos teille ihanista juhlista, ruoka ja juoma oli mitä maittavinta. Teillä on tosi kaunis koti. Oli kiva päästä mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heli! Ihanaa kun pääsitte tulemaan! Kiitokset myös maanmainiosta herkkukorista, mitä ihanuuksia sieltä löytyikään..

   Terveiset sinne kaikille ja mukavia elokuun iltoja ;)

   Poista
 2. Sally&AP KIITOS kivoista kekkereistä.Oli niin mukava nähdä livenä pitkästä aikaa.Sade ei haitannut pätkääkään pippaloita,porukat viihtyi ja nautti herkuista+ tunnelmasta.Sitä suklaamousse kakkua en kyllä tee koskaan,jo pelkkä ajatus lihottaa ja ylensyönnin vaara on erittäin suuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, kun tulit vieraaksemme! ♥ Ihana päivä, jota muistelemme lämmöllä.. Ja kakkuja riitti maanantaille asti ;)

   Lämmintä elokuuta!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★