Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SUVIMARJA LIFESTYLE PUOTI

-Blogiyhteistyö-

Kävimme lasten kanssa heinäkuussa päiväretkellä Suvimarjan Lifestyle puodissa Padasjoen Auttoisilla. Maalaismaisema ja miljöö ovat kuin Suomi-filmeistä konsanaan - ja täällä aika aivan pysähtyy! 


Vanhan navettarakennuksen seinät henkivät tarinaa ja entisen karjakeittiön tilat palvelevat nyt ihanuuksien tyyssijana. Täällä on sulassa sovussa uutta ja vanhaa, pitsiä ja ruostunutta peltiä. Kaikelle on paikkansa ja kaikki ihanuudet Suvi on kerännyt puotiinsa rakkaudella ja suurella sydämellä.

Alekoodi: 

Suvimarja lupasi Sally's blogin lukijoille -10% alennuksen sisustuspuodin valikoimista koko elokuun ajan. Tarjous on voimassa 1.-31.8.2013 ja saat sen mainitsemalla kassalla alekoodin: Sallys.

- Voit sovittaa täällä!Ihana sisustuspuoti sijaitsee siis Keinuhongan tilalla ja tilan pääelinkeinona on lihakarjan kasvatus. Puodin yläkerrassa on monipuolinen navettamarket, josta voi ostaa ternimaitoa, lähiruokaa ja uutuutena Sonniolutta!  

Tulevana lauantaina 10.8.2013 Keinuhongan tilalla on avoimien ovien päivä!


Lauantaina 10. elokuuta näitä komeita sonneja pääsee siis ihastelemaan Keinuhongan tilan pihattoihin sekä tutustumaan tarkemmin tilan toimintaan. Pihagrillistä on avoimien ovien päivänä tarjolla Keinuhongan tilan omia herkkuja. 

Myös sisustuspuoti on avoinna vielä koko elokuun ajan päivittäin + puodin yhteydessä oleva kahvila samoin, jonka mustikkapiirakan, Porvoon paahtimon kahvin sekä entisajan limonaadien vuoksi kannattaa muuten ajella vaikka vähän kauempaakin!
SUVIMARJA LIFESTYLE PUOTI, Keinuhongantie 54, Auttoinen


Puotiin pääset tästä *klik*

4 kommenttia

 1. Sonniolut kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta;)

  VastaaPoista
 2. Ompa houkuttelevan näköinen paikka, pitääpä poiketa. Kaikki nuo kauniisti esille laitetut tähtituotteet ovat erityisen ihania. Olen intoutunut itsekin virkkaamaan muutaman tähtiä sisältävän sisustustuotteet. Terkuin Riitta by NuppuHome

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta. Suvimarjalle kannattaa lähteä vaikka ihan varta vasten! Siellä saa kyllä parituntisen kulumaan helposti ;)

   Ja siitä voikin sitten jatkaa vaikka Vääksyyn, jossa ihania sisustusliikkeitä löytyy lisää!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★