Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LEXINGTON SYKSY 2013

Kaunis ja lämmin viikonloppu takana. Ihan parasta! Aamut ovat melko viileitä ja ilma tuoksuu jo aavistuksen syksyltä. Mutta aurinko lämmittää vielä ja yhdessä sinisen taivaan kanssa ovat voittamaton loppukesän pari!
BLOGIYHTEISTYÖ | Lexingtonin syysmallisto on tänä vuonna kauniin klassinen ja sisustustekstiilien uusi väri on hurmaava harmaa! Harmaata maustaa Lexingtonin tuttu sininen sekä ihana tumma punainen! 

Syyskuvastoa pääset selaamaan täältä *klik*- Harmaa ei ole lainkaan niin tylsä sisustusväri kuin nimi ehkä antaa ymmärtää. 

Maantienharmaa ei ehkä imartele meitä suomalaisia hiusvärinä, mutta harmaa yhdistettynä puunsävyihin, mustaan ja valkoiseen on kaunis ja klassinen. 


- Mun ehdoton lempparityyny!Keittiöväreissä Lexingtonin syksyyn kuuluu vahvasti sininen. Kesän grillikausi vaihtuu sisätiloissa kokkaamiseen, mutta kesän rento ja maukas fiilis jatkuu tekstiileissä.


Pian luonto pukkaa esiin kauneimmat värinsä ja on aika nauttia niiden runsaudesta. Ruska-aikaa odotellessa on mukava kutsua ystävät koolle - tai vaihtoehtoisesti käpertyä pehmeään pesään hyvän kirjan tai vaikka uuden sisustuslehden kanssa.

"Let's get in the mood for the new season!"
Kollaasien kuvat lexingtoncompany.com fall 2013. Joukossa myös itse ottamiani.

2 kommenttia

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★