Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HAASTE: KYMMENEN KOVAA

Maria se aina jaksaa muistaa mua haasteilla. Kiitos ihanainen! Blogiystävät ovat elämän suola ;) Tässä tulee haastetehtävän kymmenen kovaa kyssäriä ja mun vastaukset:


1. Vaate, josta et haluaisi koskaan luopua?  

Tää on helppo: hyvin istuvat liivit! Hyvä olo lähtee nimittäin alusvaatteista. Lukion jälkeen olin pari vuotta Anttilan naistenvaateosaston myyjänä ennen opiskelemaan pääsyä ja tuolloin opin, kuinka valitaan oikeankokoiset rintaliivit. Valitettavan moni suomalainen nainen ei nimittäin osaa valita oikeaa kokoa.


2. Elokuvat, teatteri vai telkkari? 

Siis oikeesti, kuka edes ehtii katsoa telkkaria? Illalla silmät puoliummessa kymppiuutiset ja ehkä jotain sen jälkeen, jos jaksaa. Diiliä katson, samoin Huippumalli haussa meidän perheen tyttöjen kanssa. Elokuvateatterissa on kyllä oma viehätyksensä, maustetut popparit ja irtokarkkeja, mutta kyllä teatteri on elämyksenä kaikkein vaikuttavin. 


3. Unelmiesi matkakohde?   

United States of America! Elokuussa 1988 lähdin vaihto-oppilaaksi Jenkkeihin ja olisi tosi nastaa päästä ensi kesänä 25v. reunion luokkakokoukseen Valtameren taakse ja nähdä kaikki huipputyypit kerralla! (Sitä en vaan tajua, että miten siitä voi olla jo neljännesvuosisata aikaa? Auts!)


 4. Yllättävin taito, joka sinulla on?

Mulla on hyvä rytmitaju - osaan soittaa rumpuja. Nuorempana soitin jokusen vuoden bändissäkin ;)


5. Noloin tapasi? 

Mä kävelen unissani! En voi sille mitään, mutta se rajoittaa elämää välillä aika lailla, sillä uni on yöllisten seikkailujen vuoksi välillä melko katkonaista. Esim. viime yönä järkytin taas perhettäni huutamalla apua ja juoksemalla ympäriinsä pilkkopimeässä yläkerrassa, kunnes heräsin omaan huutooni :/ Noloa! 

Vieraissa paikoissa, kuten kylässä ja hotelleissa nukun yleensä verkkariasussa, sillä saatan kävellä unissani ja herätä vaikka hotellin käytävällä. Kerran olen kotona mennyt parvekkeelle ja kerran ulko-ovesta rappusille, molemmilla kerroilla melko nolossa vaatetuksessa.. Hauska juttu myös avioliittomme alkutaipaleelta, kun palasin kolmen aikaan unissakäveltyäni takaisin vuoteeseen, niin mieheni kysyi, että mistäs sitä tullaan tähän aikaan? Silloin ei paljoa naurattanut, mutta nyt kyllä jo kovin ;)


6. Bloggaamisessa parasta?  

Vuorovaikutus toisten bloggareiden ja teidän ihanien lukijoiden kanssa! Sally's blogi syntyi aikanaan syksyllä 4v sitten kun oli tarve purkaa omia ajatuksia jonnekin. Sittemminhän tää on saanut enemmän sisustuksellisen vivahteen, mutta lifestyle blogina pidän tätä itse. Sallyllähän on aina siisti koti, kiltit lapset ja ruoka uunissa ;)


7. Seuraava suuri tavoitteesi? 

Oisko se sitten jo vaikka oman talon rakentaminen! Talonmyynnistämme on nyt kaksi vuotta ja ollaan asuttu vuokralla sen jälkeen. Mutta näyttää siltä, että taidamme kasvattaa juuret tänne Pirkanmaalle.


8. Paras tapa viettää perjantai-ilta?  

Edellisestä vastauksesta huolimatta: there's no place like home - eli ei väliä, onko se oma vai vuokrattu, mutta kun on kaupassa käyty, koti siivottu, hyvää ruokaa, ehkä lasillinen viiniä, niin ei perjantai kaipaa enää mitään muuta.


9. Jos joutuisit pukeutumaan koko loppuikäsi vain yhden merkin/suunnittelijan vaatteisiin, 
minkä valitsisit?  

Voi apua, mä olen farkkutyttö, mutta viihdyn myös hameissa ja korkkareissa. Nuorena suunnittelin ja ompelin omia vaatteitani itse, tein mm. nahkahousut, villakangastakkeja, paitoja ym. ja tyyliäni matkittiin. Nykyisin olen paljon konservatiivisempi.. Sanoisinko sitten vaikka Gant. Tai Lexington.


10. Mitä kuvittelit pienenä, että sinusta tulee isona? 

Kun minusta 2½-vuotiaana tuli isosisko, niin halusin vain äkkiä tulla isoksi. Sain kerralla sekä pikkusiskon että veljen ja kaksosvauvat veivät väistämättä suurimmaksi osaksi vanhempieni huomion -  ja minä keksin sillä välin kaikenlaisia kepposteluja: juotin heille salaa sokerivettä (siihen aikaan vauvoille juotettiin sokerivettä!) ja kerran piirsin pienet naamat kuulakärkikynällä täyteen pilkkuja.

Mitä ammatillisiin haaveisiin tuli, niin ihan pienenä toiveammattini oli taitelija, sillä silloin saisi vain piirtää ja taiteilla. Sittemmin taisin haluta opettajaksi tai kaupantätiksi. Kuvittelin myös, että isona voisin ostaa palkallani vain karkkia, käpykakkua ja keltaista limonadia.


Nyt haastetehtävän hauskin osio eli jaan tämän eteenpäin! Ja haluaisin nimittäin kovin kuulla, mitä Monday to Sunday Home -blogin ihana Päivi vastaa näihin samoihin kysymyksiin ;)

6 kommenttia

 1. Heipsis, kiva haaste ja kivat vastaukset. Eikait haittaa että kopsaan kysymykset ja vastailen itsekkin? ^^ :)

  Mukavaa syksyn odottelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Toki saat napata haasteen mukaasi ;)

   Lämpimiä elokuun iltoja!

   Poista
 2. Tämä on kiva haaste - ja tulihan siellä muutamia uusia puolia sinusta esille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo - aika yllättävää! Nappaa säkin hei haaste mukaasi!

   Poista
 3. Täällä kanssa yksi unissakävelijä ja -höpöttäjä. Ei ole kauaa, kun viimeksi täällä kävelin ja samalle reissulle herätin miehenkin mukaan. Näin unta, että pikkuinen nukkui jossain ison kartanon toisella puolella ja halusin, että mies menee turvaksi ja kodinhoitohuoneeseen vein miehen :) Onneksi pikkuinen nukkui rauhassa omassa sängyssään ja aamulla kyllä taas nauratti nämä touhut.

  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Kiva oli näitä lueskella! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★